• Beoordeeld met een 9
  • Ruim 1 miljoen bezoekers ontvangen
  • Gezellig en fun
4,2
Foto Personeelsfeest Organiseren

Personeelsfeest organiseren

Veel mensen zien het organiseren van een personeelsfeest als veel moeite. Bij Fundustry Adventures is het zeker niet moeilijk. Het wordt een personeelsfeest helemaal naar wens. Zo is elk feest uniek en valt het zeker in de smaak bij jouw personeel. Samen zorgen we voor een onvergetelijke avond voor jou en je personeel!

Personeelsfeest ideeën

Omdat het personeelsfeest op maat wordt gemaakt is alles mogelijk! Jij kiest wat je belangrijk vindt bij de organisatie van het feest. Zo kan je ervoor kiezen een buffet neer te zetten voorafgaand of tijdens het personeelsfeest. De locatie wordt prachtig gedecoreerd in de sfeer van het feest.

Maak er een spetterend dansfeest van. Een muziekinstallatie met top DJ verzorgt de avond van de beste hits van dit moment. De neon dansvloer krijgt de voetjes zeker van de vloer. Heb je zelf nog wensen? Laat het ons weten en we zorgen dat het aanwezig is op jouw feest!

Foto Personeelsfeest Organiseren

Ben jij op zoek naar een origineel personeelsfeest? Kies dan uit één van onze vele leuke themafeesten. Pokeren of blackjack spelen tijdens het Casino themafeest of ga terug in de tijd met het Back to the 80’s, 90’s themafeest. Een hilarische avond met veel gezelligheid!

Shutterstock 773383339

Alles wordt voor je geregeld! een enthousiast catering team staat klaar om de avond te verzorgen van heerlijke hapjes en lekkere drankjes.

Personeelsfeest met overnachting

Wil jij echt uitpakken met het personeelsfeest? Het is ook mogelijk een overnachting voor jouw personeel te betrekken bij het personeelsfeest. Wij zoeken passende overnachtingsmogelijkheden dicht bij de locatie. De gasten hoeven dan niet meer in de auto te stappen na het knallende feest.

Wil jij ook een personeelsfeest helemaal op maat organiseren? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Geef aan wat je wensen zijn en wij zorgen voor de uitvoering. Samen maken we er een onvergetelijke avond van!