• Beoordeeld met een 9
  • Ruim 1 miljoen bezoekers ontvangen
  • Gezellig en fun
4,2
Tekst

De Leukste Activiteiten Voor Tijdens De Kerstvakantie!

De kerst dagen komen er weer aan en deze laten wij bij Fundustry niet onopgemerkt aan ons voorbij gaan! Omdat het de mooiste tijd van het jaar is, horen daar natuurlijk ook de mooiste en leukste activiteiten bij! Hebben jullie nog geen plannen voor tijdens de kerstvakantie? Dan helpen wij jullie graag! In dit blogartikel hebben wij speciaal voor jullie een top 4 samengesteld van de leukste activiteiten bij Fundustry Adventures. Tussen deze top 4 leukste kerst activiteiten vinden jullie een top 2 van de leukste activiteiten voor binnen en een top 2 van de leukste activiteiten voor buiten!

Kerst activiteiten

Hieronder vinden jullie de top 4 leukste kerstuitjes voor binnen en buiten! De activiteiten zijn geschikt voor zowel familie uitjes als vrienden uitjes!

Top 2 kerst activiteiten voor binnen
Top 2 kerst activiteiten voor buiten

Tekst

Top 2 kerst activiteiten voor buiten

Keuze Games

De keuze games is een ideaal uitje voor mensen die nog niet helemaal weten wat voor een uitje ze willen gaan doen! Tijdens dit uitje kun je kiezen uit maar liefst 27 activiteiten. En nee, bij dit uitje hoef je er niet vooraf eentje uit te kiezen! Super fijn dus! Wanneer je het uitje hebt geboekt, kun je gewoon naar de locatie te komen en het terplekken beslissen. Zijn jullie nou met de gekozen activiteit bezig en voldoet deze nou toch niet helemaal aan jullie verwachtingen, dan kiezen jullie toch gewoon weer voor een ander uitje! Geen enkel probleem! De keuze games zijn dus super flexibel en leuk voor iedereen!

Vinden jullie deze flexibiliteit nou heerlijk en zouden jullie dit kerstuitje graag willen doen? Klik dan op deze link en boek jullie Keuze Games uitje!

Expeditie Robinson

Jullie zijn vast allemaal wel bekend met de tv-serie Expeditie Robinson en die proeven die in de serie worden gespeeld. Wanneer jullie een ‘Expeditie Robinson’ uitje boeken bij Fundustry Adventures, gaan jullie een aantal van deze proeven ook spelen! Kunnen jullie wel tegen een beetje kou en zijn jullie goed in behendigheid en balans spellen? Dan is een ‘Expeditie Robinson’ echt iets voor jullie.

Hebben jullie nou al helemaal zin om deze activiteit te doen als kerstuitje? Klik dan op deze link en boek jullie Expeditie Robinson uitje!

Top 2 kerst activiteiten voor binnen

Escape Room

Houden jullie van het oplossen van raadsels en puzzels? Dan is een Escape Room echt iets voor jullie! Bij Fundustry Adventures hebben we tal aan Escape Room thema’s waarbij raadsels en puzzels centraal staan! Iedereen Escape Room duurt 1 uur en aan jullie dus ook de taak om binnen deze tijd uit de gekozen Escape Room te ontsnappen. Doormiddel van verschillende raadsels en puzzels op te lossen, vinden jullie de uitgang van de Escape Room. Denken jullie het aan te kunnen en durven?

Lijkt deze binnen activiteit jullie nou super gaaf voor tijdens kerst? Klik dan op deze link en zie ons volledige aanbod aan Escape Room thema’s!

Workshop

Hebben jullie nog toch zin in een rustigere en minder actieve activiteit? Kies dan voor een van onze vele workshops! Met een workshop kunnen je tijdens de koude winterperiode heerlijke binnen je creativiteit de vrijeloop geven. Maak bijvoorbeeld een prachtige Pop Art, leer heerlijke Sushi Maken of maak jouw persoonlijke verrukkelijke Parfum!

Vinden jullie een workshop een leuk idee voor tijdens jullie kerstuitje? Klik dan op deze link en zie ons volledige assortiment aan workshops!