Cocktail workshop

Cocktail Maken

2 uur FUN
  • Workshop Cocktail maken
€34,95
Boek direct

Fundustry XL Deal

Compleet Pakket!
  • Koffie met Muffin
  • Workshop Cocktail maken
  • Kipmenu incl. drankje
€49,95

Fundustry XXL Deal

Meest populair!
  • Koffie of Prosecco met Muffin
  • Workshop Cocktail maken
  • Extra activiteit naar Keuze
  • Keuze uit BBQ of Kipmenu incl. 2 drankjes
€79,95

Deze bedrijven zijn al fan!

kpn-final
klm
achmea

Cursus cocktails maken

Een cursus cocktails maken is leuk voor iedereen! Drink je liever geen alcohol of ben je de BOB, dan zijn er ook speciale recepten op mocktails te maken. Mix zelf de ingrediënten voor de meest bekende cocktails. Precies zoals een flairtender (bartender die gespecialiseerd is in cocktails maken) ga je de ingrediënten voorbereiden, mixen en uitschenken. Het leukste van deze cursus cocktails maken is misschien nog wel het proeven.

Cocktail Workshop

Coronaproof cocktails maken op 1.5 meter

Voor aanvang van de Cocktail Workshop worden alle materialen ontsmet zodat ze goed schoon zijn voor gebruik. In het voorjaar/zomer zijn we graag buiten op ons zonnige terras, niet alleen daar, maar ook binnen is voldoende ruimte voor de hele groep om cocktails te bereiden. Voor het bereiden van de ingrediënten zijn handschoenen aanwezig. Het genieten van de cocktail doen we ook graag op ons ruime en zonnige terras!

Cocktail workshop op locatie

De cocktail workshop kan op iedere locatie naar wens worden gedaan. Op onze gezellige Fundustry locaties hebben we alle materialen bij de hand en (in de zomer) een zonovergoten terras met prachtig uitzicht. Een middagje cocktails mixen met vriendinnen bij Fundustry is een uitstekende keuze. De cocktailworkshop is ook geschikt voor kleine groepen.

Onze coronaproof locaties

Op al onze locaties is de aankomst van groepen volledig afgestemd op de capaciteit van het gebouw. Gedoseerd worden jullie toegelaten tot een ruime ontvangstruimte waar je rustig in alle ruimte kunt plaatsnemen voor de ontvangst. Jullie drankjes en hapjes serveren we momenteel niet, maar plaatsen we op de bar. De tafels zijn extra ruim opgezet en de toiletten hebben een speciale wachtrij en worden extra vaak schoongemaakt.

Cocktail Workshop Vrijgezellenfeest

Nog een avondje uit met de meiden voordat je gaat trouwen. Kom een cocktail cursus volgen en maak je eigen mojito of pina colada. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een supertof vrijgezellenfeest. Een workshop met als resultaat een heerlijk verfrissend drankje is perfect voor een zomermiddag op één van onze terrassen. Drinkt één van jullie liever geen alcohol? Geen probleem er zijn ook populaire recepten voor mocktails beschikbaar bij de workshop.

Cocktail Workshop

De cocktail workshop is ook voor mannen! Met een kleine twist in de smaken, worden er stoere cocktails gemaakt om van te genieten. Een soort bartender workshop, maar dan met cocktails. Een Manhattan cocktail met whisky of een echte Cuba Libre met rum. Doe alle ingrediënten in de shaker en geniet van het resultaat! Liever iets te eten? Bekijk dan alle kookworkshops.


Cocktail Workshop Boeken


Is je groep te groot om te boeken?
Vraag dan een offerte aan!


De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Adventures! Met veel centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Adventures organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Adventures ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met diverse centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Adventures goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Amsterdam, Antwerpen, Gouda, Rotterdam, Dordrecht, Eindhoven, Nijmegen en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Adventures? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Adventures heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Adventures beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Fundustry Adventures Logo