Jordaan en Wallen tour

Jordaan en Wallen Tour

Ontdek Amsterdam!
  • Jordaan en Wallen Tour
€29,95

Fundustry XL Deal

Compleet pakket!
  • Koffie met Muffin
  • Jordaan en Wallen Tour
  • Kipmenu incl. drankje
€49,95

Fundustry XXL Deal

Meest populair!
  • Koffie of Prosecco met Muffin
  • Jordaan en Wallen Tour
  • Extra activiteit naar Keuze
  • Keuze uit BBQ of
   3 gangen menu
€79,95

Deze bedrijven zijn al fan!

Kpn Final
Klm Fan
Achmea

Jordaan en Wallen tour

Programma

Allereerst gaan jullie de Jordaan bewonderen, waar we jullie onder andere zullen meenemen naar de verborgen hofjes en bijzondere bezienswaardigheden in de prachtig bezongen wijk. Daarna gaan we richting de spannende wijk bij de Wallen: Het wereldberoemde deel van Amsterdam waar je zeker een keer geweest moet zijn!

 

De Jordaan heeft een rijke geschiedenis en wordt gezien als de gezelligste buurt van Amsterdam. De vele verborgen hofjes en straatjes, de anekdotes en verhalen van onze gidsen en de geschiedenis hiervan zullen jou en je gezelschap een belevenis geven om niet te vergeten. In de Jordaan gaan we gezellig een stop maken in een van de bekende kroegjes en hierna zullen we doorgaan naar de Wallen. De Wallen tour is één super populaire tour voor veel toeristen. Bereid je maar voor en trek je fijnste wandelschoenen aan. Laat je verrassen voor onze enthousiaste gids.

 

Voor wie?

De Jordaan en Wallen tour is geschikt voor alle typen uitjes! Zowel bedrijfsuitjes als vriend(inn)en uitjes, teamuitjes of gewoon een gezellige familiedag! Je zou de Jordaan en Wallen tour ook kunnen kiezen als ideaal Teambuilding uitje!


Tour op maat

De Jordaan en Wallen tour is ook leuk om te combineren met een workshop, lunch of diner. Bekijk ons uitgebreide menukaart voor de lekkerste BBQ’s en gerechten. Om jouw uitje perfect op maat te maken, mag u gerust even bellen om alle mogelijkheden te bespreken.


De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Adventures! Met centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Adventures organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Adventures ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Adventures goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Apeldoorn, Amsterdam, Gouda, Rotterdam, Dordrecht, Eindhoven, Nijmegen, Antwerpen en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Adventures? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Adventures heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Adventures beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding en groepsfoto. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Fundustry Adventures Logo