Fundustry Assen: Dé locatie van het Noorden!

In het noorden van Nederland vind je de locatie Fundustry Assen. Een indoor locatie waar je kunt paintballen met je vrienden, en met kinderfeestjes. Ook binnenactiviteiten als indoorgames en workshops zijn hier mogelijk.Adres & Contact

Indoor
C.T. Storkweg 15
9403 AG Assen

Telefoon 085-8888581
E-mail [email protected]

Reistijd vanaf

Groningen - 20 min
Emmen - 30 min
Zwolle - 40 min

Faciliteiten

  • Indoor velden
  • Capaciteit 100 personen
  • Gratis parkeren

Oneindige mogelijkheden

Onze locatie in Assen biedt vele mogelijkheden op onze spectaculaire indoor velden. Zo kun je met grote groepen paintballen of archery tag spelen. Naast paintball is het ook mogelijk om de highland games en pokeravond te spelen. De locatie in Assen is hierdoor ook uitermate geschikt voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en familie uitjes. Wil je toch wat anders, vraag dan snel naar de mogelijkheden! Bekijk onze contactpagina voor de adresgegevens.


Meest populaire uitjes in AssenKaart van Assen


De beste uitjes vind je bij Fundustry Adventures!

Een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of familiedag organiseer je bij Fundustry! Met vele centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry organiseert al jaren succesvolle kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en familiedagen. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit meer dan 20 activiteiten als: quad rijden, slippen, offroad rijden, boogschieten, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry ook uitgebreide horeca mogelijkheden om jouw uitje helemaal compleet te maken.

Met meerdere centraal gelegen locaties in Nederland, is Fundustry goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in o.a.: Assen, Amsterdam, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Merksplas en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Komen vergaderen met je collega’s? Dat kan! Fundustry heeft twee geschikte vergaderlocaties, met gratis gebruik van een beamer en flip-over! Ga na het vergaderen ook met het hele team quad rijden, slippen of meedoen aan de escaperoom. Voor een effectieve en actieve vergadering!

De activiteiten bij Fundustry beginnen al vanaf slechts €9,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding. Kies uit onze speciaal samengestelde combi-deals of stel je eigen uitje samen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Fundustry Adventures Logo