Themafeest Hollandse avond

Prijzen en tijdsduur

5 uur
Themafeest
 • Onbeperkt drinken
 • Hapjes (3 rondes)
 • DJ & Muziek
 • Feest thema naar keuze
 •  
 •  

€ 49,95 p.p.

Boek direct
6 uur
Themafeest XL
 • Onbeperkt drinken
 • Hapjes (3 rondes)
 • DJ & Muziek
 • Feest thema naar keuze
 • Walking Dinner
 •  

€ 74,95 p.p.

Boek direct
6 uur
Themafeest Deluxe
 • Onbeperkt drinken
 • Inclusief onbeperkt cocktails
 • Luxe hapjes (5 rondes)
 • DJ & Muziek
 • Entertainment naar keuze (2 soorten)
 • Walking Dinner

€ 99,95 p.p.

Boek direct

Vraag je offerte aan!

Voor specifieke wensen, combinatie uitjes, groepsprijzen en speciale programma’s kun je vrijblijvend een offerte aanvragen.


Hollands Entertainment

Het entertainment op de Hollandse avond bepaalt de sfeer. Zo zal de locatie omgetoverd worden met alle mooie dingen aan Nederland. Zo zullen oranje en rood-wit-blauw slingers en ballonnen overal door de zaal te zien zijn. Vele decoraties zoals windmolens, tulpen en Delfts Blauw geven het echte gevoel van een Hollandse avond mee. De grote koeien, melkkannen en kratten dragen daar ook een steentje aan bij. De klompen hangen zelfs aan de muur! Het geluid zal geregeld worden met een DJ die de beste meezingers draait. Lijkt het je al leuk om uit volle borst met je collega’s de liedjes van Frans Bauer of André Hazes mee te zingen? Uiteraard zal er een artiest komen die nog wat Nederlandse hits zal zingen.

Hapjes en Drankjes

De Hollandse hapjes mogen niet ontbreken op jouw themafeest. De beste Hollandse lekkernijen worden voor jou en je gasten geserveerd. Denk hierbij aan haring, knakworstjes, kaasjes, kleine frikandellen en niet te vergeten de bitterballen! Of heb je liever een kraampje die stroopwafels of poffertjes serveert? Bij een Hollandse avond kunnen de drankjes niet ontbreken. De gasten kunnen onbeperkt genieten van de drankjes uit de rijkgevulde bar met barvrouwen die leuk verkleed zijn.

Hollandse spelletjes

De oud Hollandse spelletjes kunnen niet ontbreken op jouw themafeest. Er is een tafel met de echte Nederlandse spelletjes, zoals sjoelen, vier op een rij en boter kaas en eieren. Het is ook altijd leuk om spelletjes te spelen waar wat behendigheid voor nodig is, vooral met een glaasje op! Denk hierbij aan koekhappen, zaklopen, spijkerpoepen en ezeltje prik. Of speel je liever met je collega’s een potje levend ganzenbord?

Hollandse photobooth

Een leuke toevoeging aan je themafeest is een photobooth met Hollandse attributen. Zo zijn er accessoires van een melkmeisje of typische Volendamse klederdracht. Natuurlijk zullen klompen en dergelijke ook van de partij zijn. Ga met je collega’s of vrienden op de foto als melkmeisje met een blonde pruik! De foto’s zijn erg leuk voor de gasten om later terug te zien.

Geef Holland mee naar huis

Ook al zullen de meeste gasten op je themafeest al in Nederland wonen is het toch leuk iets mee naar huis te geven. Dit als aandenken aan een onvergetelijk themafeest. Denk hierbij aan miniklompjes, een kaasplankje of een Holland petje.


Hollandse Avond Organiseren

Bij Fundustry Adventures organiseren we de leukste Hollandse avond. Laat je collega’s of vrienden de mooiste dingen en tradities van Nederland zien met dit toffe themafeest. Door de vele decoraties en attributen weet je zeker dat jouw Hollandse avond onvergetelijk wordt! Laat het organiseren maar aan ons over en geniet van jouw themafeest.

Op enkele locaties kan er in bepaalde seizoenen sprake zijn van een meerprijs.


De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Adventures! Met alle centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Adventures organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Adventures ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Adventures goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in o.a.: Assen, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Amsterdam, Apeldoorn, Antwerpen, Dordrecht en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Adventures? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Adventures heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Adventures beginnen al vanaf slechts €24,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Fundustry Adventures Logo