Tips: Leuke Dadchelor Party

Leukste ideeën voor een Dadchelor

Niet alleen babyshowers voor vrouwen, maar nu ook babyshowers voor mannen. Ken je het al ‘een Dadchelor’? Niks geen alcoholvrije drankjes en schattige cupcakes. Bij een Dadchelor draait het vooral om bier, bitterballen en als mannen onder elkaar, nog even genieten van het leven voor de vieze luiers, slapeloze nachten en hormonen in huis. Maar hoe zorg je nou voor een onvergetelijke Dadchelor Party? Dit heb je nodig voor een geslaagde Dadchelor:

 


Tips voor een Dadchelor

Tip 1: Stuur mannelijke uitnodigingen

Jullie mannen houden van simpel, maar pak eens groot uit bij een Dadchelor en zorg voor leuke mannelijke uitnodigingen. Geen e-mail maar gewoon een leuke kaart met het thema bier, mannen en baby’s. Als je zelf niet zo’n creatieveling bent kun je de kaarten voor de mannelijke babyshower ook bestellen via een website.

Het komt niet alleen leuker over maar maakt de gelegenheid nog iets specialer. Net zoals deze kaarten:
Uitnodiginguitnodiging dadchelor

 

Tip 2: Kies een leuk thema

Zorg dat je een leuke locatie hebt en dat alles leuk is versierd met dingen die te maken hebben met baby’s. Het is natuurlijk niet voor niets een babyshower voor mannen. Luiers, melkflessen, zwabbertjes noem het maar op. Geef iedereen bijvoorbeeld de opdracht om als vader verkleed te gaan of als baby’s.

De thema’s die je kunt gebruiken zijn onder andere:
– Poker Night
– Dress like a dad
– Baby dress up Theme

 

Tip 3: Zorg voor leuke activiteiten

Een theemiddagje is niet echt geschikt voor de stoere aanstaande vader. In plaats daarvan organiseer een poker avond of zelfs een BBQ. Ga ‘s middags gezellig met elkaar paintballen of quad rijden en vul dan ‘s avonds weer alle buiken lekker met vlees en bier bij de ‘Daddy Baby-Q’.

Dadchelor Party 

 

Tip 4: Vergeet de leuke spellen niet!

Wat natuurlijk niet kan missen bij een babyshower voor mannen is een wedstrijdje luiers verschonen en kijken welke man daar het snelste in is. Of ga met een blinddoek op proeven uit een potje babyvoeding en raden welke ingrediënten erin zitten.

Nog een paar voorbeelden van babyshower spelletjes:

  • Babyfles drinken: Vul een paar babyflessen met bier zodat je een krijgt en doe een wedstrijdje wie het snelst zijn bier op kan drinken.
  • Babyvoedingswedstrijd: Maak tweetallen en ga tegenover elkaar zitten. Een iemand moet geblinddoekt zo snel mogelijk diegene tegenover zich voeren. Van wie het potje het snelst leeg is wint!
  • Slagroom luier: Spuit een luier vol met slagroom en ga de aanstaande vader vragen stellen. Als hij een vraag fout heeft krijgt hij de luier met slagroom in zijn gezicht geduwd.
  • Balloon popping: Je maakt twee groepen. Iedereen bindt een touwtje met een ballon eraan om zijn middel. Als de eerste ballon kapot is gemaakt, is het de beurt voor de volgende. Welke groep het snelste alle ballonnen kapot heeft kunnen maken wint! Klik hier voor een filmpje.
  • Buikschildering: Belly painting is een van de dingen die onmisbaar zijn bij een babyshower. Laat de buik van de aanstaande vader onder schilderen door al zijn vrienden. Er zal gegarandeerd een leuk resultaat van komen.

wedstrijd

Tip 5: Geef leuke vadercadeaus

Geef de originele cadeaus van een normale baby shower party een update en geef ze een mannelijk tintje. Voorbeelden van zulke cadeaus zijn:

– Een mannelijke luiertaart
– Eerste hulppakket baby
– Eerste hulppakket papa
– Fotoslinger
– Dadchelor shirt

Als je wat inspiratie nodig hebt kun je ook altijd kijken op Pinterest.

luiertaart

 

Tip 6: Maak genoeg foto’s en filmpjes

Zorg dat er genoeg beeldmateriaal voor later is. Film bijvoorbeeld tijdens de wedstrijd luier verschonen of maak foto’s van de buikschilderingen. Er is toch niets leuker voor de aanstaande vader om een paar jaar later terug te kunnen kijken naar foto’s en filmpjes van zijn eigen Dadchelor Party.

 


T-shirt voor Vrijgezellenfeesten

T-shirt vrijgezellenfeest – In deze blog vind je tips voor het bedrukken van T-shirts. Al deze tips kun je natuurlijk ook gebruiken voor een Dadchelor shirt.


De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Adventures! Met veel centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Adventures organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Adventures ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met diverse centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Adventures goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Amsterdam, Apeldoorn, Antwerpen, Dordrecht en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Adventures? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Adventures heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Adventures beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding en groepsfoto. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Fundustry Adventures Logo