DIY kerst: foute kersttrui maken (en meer)

DIY kerst: foute kersttrui maken (en meer)

Heb jij er bijvoorbeeld weleens aan gedacht om zelf een foute kersttrui te maken? Of een mooie raamtekening? Of zie jij bij de buren ook ieder jaar zo’n creatieve kerstkrans aan de deur hangen, en zou je dat zelf ook eigenlijk wel willen maken? Samen met vriendinnen of gezellig met de kids. Het is vaak makkelijker dan dat het lijkt. Lees snel verder voor een creatieve kerst.


DIY Tips

Tip: Maak je unieke foute kersttrui zelf!

Foute kersttruien. Je kunt ze overal kopen tegenwoordig. Maar hoe tof is het als jij dit jaar met een uniek exemplaar rondloopt? Dat kan nog! Helemaal zoals je zelf hebt bedacht. Weet jij niet wat je kunt doen met de kerst? Bekijk het ruime aanbod op de site!

 

Foute kersttrui pinterest

Bron: pinterest

 

En zelf een foute kersttrui maken, dat is helemaal zo ingewikkeld nog niet. Met een oude trui, wat vilt, een schaar, textiellijm en wat leuke belletjes, kraaltjes, kerstballetjes en een beetje fantasie kom je een heel eind.

 

kerst trui (2)

 

Geen zin of tijd om hiervoor te gaan shoppen? Of wil je het in groepsverband doen? Boek dan een Foute kersttrui workshop bij Fundustry. Want wij hebben alle materialen in huis, om de meest hilarische en unieke kersttrui te maken. Dus kom gezellig langs bij een locatie bij jou in de buurt.

 

Bekijk de workshop: foute kersttrui maken!

Tip: Een huis vol DIY kerstdecoratie

Heb jij weleens gedacht aan houten kerstballen? Of zelfgemaakte vintage kerstkandelaars? Of de klassieker: een kerstkrans voor op de voordeur! Wij vonden wat bijzondere creaties.

 

kerstkandelaar

Bron: Pinterest
kerstkrans (3)

Bron: Pinterest

kerst decoratie 400x200

Weet je niet waar je alle leuke materialen vandaan haalt? Of wil je gewoon geen rommel thuis? Kom gezellig knutselen bij Fundustry. Onze DIY-professionals helpen je graag en je kunt gewoon onbeperkt gebruik maken van ons knutselmateriaal en -accessoires. Een lekker dagje uit dus.

 

Kijk bijvoorbeeld eens bij onze kerstworkshops:


Tip: Handlettering op het raam

Raamtekeningen met kerst, je ziet ze steeds vaker. Vooral de handlettering-stijl is erg populair.

 

Raamtekening pinterest newstories.nl

Bron: Newstories.nl via Pinterest

En waarom zou je jezelf beperken tot het raam bij de achterdeur of de woonkamer? De glazen deurtjes van je buffetkast, een spiegel, glazen pot of een fotolijstje kan je net zo goed mooi versieren met een leuke kersttekening of –spreuk.

 

Raamtekening buffetkast

Bron: Pinterest

Voor een paar euro koop je al een setje raamstiften. Zoek wat voorbeelden of sjablonen op Pinterest. Print het uit of maak eerst een eigen ontwerp op papier. Het is wel even oefenen, en het zal waarschijnlijk niet in 1 keer perfect lukken. Maar gelukkig is het er ook zo weer afgehaald 😉


De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Adventures! Met veel centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Adventures organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Adventures ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met diverse centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Adventures goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Amsterdam, Antwerpen, Dordrecht en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Adventures? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Adventures heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Adventures beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding en groepsfoto. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Fundustry Adventures Logo