De Leukste Quizvragen Voor Een Mannen Vrijgezellenfeest

Vrijgezellenquiz

Een vrijgezellenquiz is een leuke manier om de sfeer wat losser te krijgen tijdens het vrijgezellenfeest. Uit deze quiz zal blijken wie de meeste details weet over de vrijgezel, erg leuk dus! Bedenk 20 vragen waar de vrijgezel vervolgens van tevoren aan de bedenker van de quiz moet vertellen wat de juiste antwoorden zijn, de rest van de groep mag de antwoorden natuurlijk niet weten!  Je kunt de quiz gewoon op papier doen, maar het is ook erg leuk om hem met kahoot.it te doen. Via deze website kun je makkelijk de score bijhouden en speelt het ook nog mee hoe snel je antwoord geeft. Degene die als eerst het juiste antwoord geeft, krijgt de meeste punten. Het is erg leuk om de eerste, tweede en derde plek een prijs te geven en degene die als laatste eindigt een straf te laten doen.

Vrijgezellenfeest Stock

Quizvragen

Hieronder vind je een top 20 van de leukste vragen die je kunt stellen tijdens jullie vrijgezellenquiz!

 1. Wat is de naam van zijn eerste vriendin?
 2. Op welke leeftijd had hij voor de eerste keer seks?
 3. Hoe vaak gaat hij per dag naar de wc?
 4. Wat is zijn guilty pleasure?
 5. Welke sport(en) heeft hij gedaan tot zijn 18e?
 6. Hoeveel keer per maand kijkt hij te diep in het glaasje?
 7. Heeft hij ooit een keer overgegeven van drank? Zo ja, op welke leeftijd voor de eerste keer?
 8. Hoe heette zijn eerste huisdier?
 9. Hoeveel meisjes heeft hij gekust?
 10. Wat is zijn ergste gewoonte?
 11. Wat is zijn grootste angst?
 12. Wat eet hij het liefst?
 13. Wat is het domste wat hij ooit heeft gedaan?
 14. Waar kan hij echt niet tegen?
 15. Wat vindt hij het viest om te eten?
 16. Wat is zijn lievelingseten?
 17. Wat doet hij als eerste als hij wakker wordt?
 18. Wat is zijn lievelingskleur?
 19. Irriteert hij zich snel aan iets of iemand?
 20. Wat is zijn grootste seksblunder?

Quiz bij Fundustry

Hebben jullie nou geen zin om zelf een vrijgezellenquiz te organiseren? Dan kunnen jullie ook een geheel verzorgde vrijgezellenquiz doen bij Fundustry Adventures! Klik op deze link en zie wat de mogelijkheden zijn!

Vrijgezellenfeest vieren op locatie

Wil je een vrijgezellenfeest vieren in een grote stad? Dan kun je terecht op onze volgende pagina’s:


De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Adventures! Met alle centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Adventures organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Adventures ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Adventures goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in o.a.: Assen, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Amsterdam, Apeldoorn, Antwerpen, Dordrecht en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Adventures? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Adventures heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Adventures beginnen al vanaf slechts €24,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Fundustry Adventures Logo