Prijzen en tijdsduur

2,5 uur
Die Hard Games
  • Highland Games 1 uur
  • Expeditie Robinson 1 uur
  • Paintball bunnyhunt
  • Begeleiding
  • Gratis groepsfoto
  •  

€ 34,95 p.p.

Boek direct

Deze bedrijven zijn al fan!

kpn
klm
achmea

Voor de echte Die Hards!

Inhoud Die Hard Vrijgezellenfeest

Voor de echte Die Hards onder ons heeft Fundustry Events de Die Hard games samengesteld. Een vrijgezellenfeest vol actie en avontuur. Het is een vrijgezellenfeest waar je constant aan het strijden bent tegen je vrienden en vriendinnen. De Die Hard Games bestaat uit 3 onderdelen:

  • Expeditie Robinson
  • Highland Games
  • Paintball bunnyhunt

Met expeditie robinson wordt het bekende tv-programma nagebootst en worden er parcours/behendigheid spellen gespeeld in groepsvorm. De Highland games bevat 5 zware onderdelen zoals boomstam werpen en wheel throwing. Tot slot sluiten we af met een adrenaline volle paintball bunnyhunt, waarbij 1 gelukkige door ons paintball veld rent en beschoten wordt door paintballs. Deze activiteiten zijn leuk voor zowel grote als kleine groepen (vanaf 6 personen)!

Voorbeeldprogramma

15:00 – Ontvangst op locatie
15:15 – Expeditie Robinson
16:15 – Pauze
16:30 – Highland Games
17:30 – Paintball Bunnyhunt
17:45 – Afsluiting aan onze bar


Horeca bij jouw uitje

Toon alle horeca

Om je vrijgezellenfeest compleet te maken, verzorgen we ook al het eten en drinken gedurende de dag. Voor, tijdens en na je vrijgezellenfeest kun je genieten van een kop koffie of thee, een snack of uitgebreid diner. We hebben vele diverse horeca mogelijkheden. De onderstaande horeca opties kunnen per locatie verschillen. Neem contact met ons op om deze mogelijkheden te bespreken per locatie.

bbq
BBQ
Vanaf 27,50
bitterballen
Borrel snacks
Vanaf 5,95
drinken
Drankjes
Vanaf 2,95
panini
Panini
5,95
lunch
Lunch
Vanaf 12,50

De leukste vrijgezellenfeesten vind je bij Fundustry!

Een vrijgezellenfeest organiseer je bij Fundustry Events! Met zeven centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Events organiseert al jaren succesvolle vrijgezellenfeesten. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende uitjes als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Events ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je vrijgezellenfeest helemaal compleet te maken.

Met zeven centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Events goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Rijkevorsel en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Events? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Events heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De vrijgezellenfeesten bij Fundustry Events beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding en groepsfoto. Kies uit onze vrijgezellenfeesten of vraag een offerte aan om zelf een vrijgezellenfeest samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

fundustry logo