Whiskey Proeverij

Whiskey Proeverij

Basissmaken
  • Heerlijke Whiskey Proeverij
€34,95

Fundustry XL Deal

Compleet pakket!
  • Koffie met Muffin
  • Whiskey Proeverij
  • Kipmenu incl. drankje
€49,95

Fundustry XXL Deal

Meest populair!
  • Koffie of Prosecco
   met Muffin
  • Whiskey Proeverij
  • Extra activiteit naar Keuze
  • Keuze uit BBQ of
   Kipmenu incl. 2 drankjes
€79,95

Deze bedrijven zijn al fan!

kpn-final
achmea
klm

Een smakelijke ervaring

Tijdens deze whiskey workshop worden diverse whiskeysoorten blind gepresenteerd. U gaat kijken, ruiken en natuurlijk ook whiskey proeven. Herkent u de verschillende soorten smaken? Niet alleen smaak en geur is belangrijk, ook de manier waarop de whiskey door het glas draait. Onze begeleiders gaan met u door een stappenplan van proeven.


Whiskey Proeven

Tussen het proeven door wordt de smaak geneutraliseerd. Kiest u voor een uitgebreider pakket dan wordt er een extra activiteit toegevoegd zoals pokeren of een heerlijke BBQ. Dit laatste om alle smaakpapillen aan te spreken. Uiteraard is het niet mogelijk om grote hoeveelheden whiskey te proeven, al zou dat heel gezellig zijn. Om de smaken subtiel en aantrekkelijk te houden hebben wij voor u een geselecteerd aantal single malt whiskeys uit binnen- en buitenland!


De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Adventures! Met centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Adventures organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Adventures ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met  centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Adventures goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Amsterdam, Antwerpen, Dordrecht en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Adventures? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Adventures heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Adventures beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Fundustry Adventures Logo