Action Painting

Action Painting

Kleurrijke workshop!
  • Workshop Action painting
€34,95
Boek direct

Fundustry Deal XXL

Compleet pakket!
  • Ontvangst met koffie & muffin
  • Workshop Action painting
  • 1 extra activiteit naar keuze
  • BBQ (do it yourself) + 2 drankjes
€79,95

Fundustry Deal TOP

Meest populair!
  • Ontvangst met koffie & muffins
  • Workshop Action painting
  • 2 extra activiteiten naar keuze
  • BBQ (do it yourself) + 3 drankjes
€99,95

Deze bedrijven zijn al fan!

kpn
klm
achmea

How To Action Painting

Action painting is gooien en smijten met verf, maar wel gericht op een schilders canvas. Zo ontstaat er een mooie compositie van je frustraties en kun je het resultaat mee naar huis nemen. Tijdens de workshop krijgt ieder voldoende ruimte aan een tafel waar de verf en penselen al klaar liggen. Je kunt ervoor kiezen een basiskleur op je doek vast te leggen en daar vervolgens over heen te schilderen. Met penselen van verschillende diktes en verf in verschillende kleuren ‘spetter’ je het doek vol.

Neem tussendoor wat afstand van je kunstwerk om het goed te bekijken en voeg her en der wat kleur of extra verfstrepen toe. Niks is fout, alles is goed, het is immers jouw kunstwerk. De begeleider van de workshop geeft toelichting op de werking van verf, penselen, kleurcontrasten en schildereffecten. Leerzaam en ook zeker leuk!

Schilder Workshop

Schilder workshop vrijgezellenfeest

Een perfect uitje voor een vrijgezellenfeest. Maakt ieder zijn eigen schilderij, of wordt het een samenstelling van meerdere doeken? Wellicht als cadeau voor de aanstaande bruid/bruidegom. Neem een gedachte vast en probeer die eens te uiten in verf op je doek. Mogelijk ga je vanzelf vormen en figuren ontdekken in je kunstwerk. Een gezellige middag om samen met vrienden of vriendinnen een creatieve kant te ontdekken.


Boek Workshop Action Painting


Is je groep te groot om te boeken?
Vraag dan een offerte aan!


De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Adventures! Met centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Adventures organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Adventures ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Adventures goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Amsterdam, Antwerpen, Gouda, Rotterdam, Dordrecht, Eindhoven, Nijmegen en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Adventures? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Adventures heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Adventures beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Fundustry Adventures Logo