Parfum & Bodyscrub

Parfum, Bodyscrub en Zeep

Complete Wellness Workshop
  • Unieke Parfum
  • Heerlijke Bodyscrub
  • Lekkere Zeep
€34,95
Boek

Fundustry Deal XXL

Compleet pakket!
  • Ontvangst met koffie & muffin
  • Wellness Workshop
  • 1 extra activiteit naar keuze
  • BBQ (do it yourself) + 2 drankjes
€79,95

Fundustry Deal TOP

Meest populair!
  • Ontvangst met koffie & muffins
  • Wellness Workshop
  • 2 extra activiteiten naar keuze
  • BBQ (do it yourself) + 3 drankjes
€99,95

Deze bedrijven zijn al fan!

Intratuin
Douglas
Verkade

Zelf parfum en bodyscrub maken!

Een echte wellness workshop waarbij je niet alleen parfum en bodyscrub gaat maken, maar ook een uniek zeepje. Aan het einde van deze typische vrouwelijke workshop ga je naar huis met een cadeautasje vol beauty producten die je zelf gemaakt hebt. Drie mooie wellness producten met je favoriete geurtjes en kleurtjes.

Workshop Bodyscrub maken

Een goede bodyscrub is een must voor een zijdezachte huid! Er bestaan twee soorten, zout en zoet, elk met zijn eigen voordelen. Je mengt zelf de hoofdbestanddelen in een mooie pot en voegt er ook je favoriete geurtje aan toe. Zo krijg je een persoonlijke bodyscrub die je onder de douche of aan de wastafel kunt gebruiken. De pot wordt versierd met een vrolijk lintje en een scrub lepeltje, zo wordt het ook een leuk cadeautje om weg te geven.

Scrub

Workshop Parfum maken

Wil je jezelf of een dierbare verwennen met een beetje ontspanning en herinnering? Maak dan zelf je parfum in een handig meeneemflesje zodat je altijd een heerlijk geurtje bij je hebt. Laat je neus het werk doen en leer nieuwe geuren (her)kennen. Van de lekkerste geurtjes ga je zelf een parfum samenstellen door de druppels met elkaar te mengen. Een uiterst precies werkje, want met een kleine uitschieter krijg je een heel andere geur. Combineer de parfumdruppels die jij lekker vindt en componeer een persoonlijk parfum.

Parfum

Workshop Zeep maken

Om deze wellness workshop helemaal compleet te maken, ga je ook aan de slag met zeepvormpjes. Je maakt twee kleine handzeepjes met een geurtje en kleurtje naar keuze. De vloeibare zeep moet in een mal geschonken worden en vervolgens kun je er een persoonlijke twist aan geven. De zeepjes moeten wel uitharden, dus aan het einde van de workshop kun je ze pas mooi verpakken.

Zeep

Alle wellness producten die je maakt gaan mooi verpakt in een cadeautasje mee naar huis, voor jezelf of om uit te delen. Een unieke workshop met prachtig eindresultaat! Leuk om met je vriendinnen samen te doen als dagje uit, maar ook leuk om samen met je collega’s aan de slag te gaan tijdens een personeelsuitje.


Wellness Workshop Boeken

Is je groep te groot om te boeken?
Vraag dan een offerte aan!


De leukste workshops vind je bij Fundustry Adventures!

Een uitje organiseer je gemakkelijk bij Fundustry Adventures. Altijd een uniek uitje in de buurt!

Tijdens de Wellness Workshop maak je niet alleen Parfum en Bodyscrub, maar ook uniek Handzeepjes. Geef deze beauty producten een persoonlijke twist door zelf de geuren te combineren. Zo krijg je een prachtig eindresultaat van deze vrouwelijke workshop om mee naar huis te nemen.

Zelf parfum maken klinkt makkelijk, maar wil je hem laten aansluiten bij je zelfgemaakte zeepjes en persoonlijke bodyscrub, dan zal je neus hard aan de slag moeten. Unieke wellness producten die zelf maakt zijn de basis ingrediënten voor een verwenmiddagje!

Fundustry Adventures organiseert al jaren de leukste uitjes voor grote en kleine groepen, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en vriendenuitjes. Jij kunt zelfs een uitje volledig op maat samenstellen naar wens. Kies uit de tientallen activiteiten als workshops, shooting, gemotoriseerd of citygames en combineer dit met de lekkerste opties uit de horeca. Maak je uitje helemaal compleet zodat de hele groep een unieke dag zal beleven!

Met diverse locaties centraal gelegen in Nederland en België is er altijd wel een locatie bij jou in de buurt. Alle locaties zijn goed bereikbaar en er zijn voldoende parkeerplekken. Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden daar veel positieve reacties aan over. Mede door de ruime keuze van combinatie mogelijkheden.

Fundustry Adventures Logo