• Beoordeeld met een 9
  • Ruim 1 miljoen bezoekers ontvangen
  • Gezellig en fun
4,2
Opwarmen

#Tip 4 Bedrijfsuitje Collega’s Opwarmen

 

Hint 1: Houd iedereen op de hoogte

Vaak is het zo dat maar weinig mensen zich op kunnen laden voor een teamuitje. Maar niet bij jou! Houd je collega’s op de hoogte van de voorbereiding en laat ze raden naar wat jullie gaan doen. Tel af naar jullie personeelsuitje en verhoog de spanning!

Hint 2:  Visuele ondersteuning

Ook al weet misschien niemand wat jullie gaan doen met het jaarlijkse uitje, dan nog kun je de fantasie van andere medewerkers van je bedrijf prikkelen door bijvoorbeeld (onherkenbare) foto’s en filmpjes te sturen. Gaan we laten zien wie de beste of slechtste chauffeur is van kantoor of werkplek? Door het bewust vaag te houden zorg je ervoor dat je collega’s gaan branden van verlangen! En als iedereen het al weet? Laat ze dan een voorproefje zien (bijvoorbeeld van het terrein of wat anders)!

Hint 3: Laat ze raden

Laat je collega’s raden wat jullie gaan doen (en verbind er een kleine prijs aan). Zorg voor gezonde strijd op de werkvloer en laat iedereen een gokje wagen. Sushi maken? Of toch airsoften? Jij weet het en zij mogen het raden! Een eenvoudige manier om je collega’s op te warmen voor jullie bedrijfsuitje.

Hint 4: Een goed begin…

Een écht geslaagd personeelsuitje begint al van tevoren. Dus laat je medewerkers al proeven aan de grote dag zelf door ze een opdracht te geven. Omdat jij het thema/onderwerp van het uitje al weet, kun je dit natuurlijk koppelen. Laat iedereen bijvoorbeeld een gekke foto maken, een gedicht schrijven, activiteit bedenken en ga zo maar door. Een goed begin is het halve werk!

Hint 5: Wees praktisch

De laatste hint is misschien de saaiste, maar toch zeker niet onbelangrijk. Voordat jullie op bedrijfsuitje gaan is het handig om te weten voor je collega’s wat ze (grofweg) kunnen verwachten. Informeer iedereen die meegaat bijvoorbeeld over kleding en wat mee te nemen. Natuurlijk kun je hier zelf wat leuks van maken door wat grappigs en onzinnigs aan de lijst toe te voegen!

Met bovenstaande hints kun je de voorpret voor jullie personeelsuitje vergroten. Ben je nog op zoek naar een leuk idee voor een bedrijfsuitje? Bekijk dan hier de mogelijkheden!


Geïnteresseerd in meer informatie over bedrijfsuitjes?

Meld je aan voor onze speciale Bedrijfsuitjes Nieuwsbrief!

[hubspot type=form portal=5598567 id=ffe2f3c4-7912-4433-a773-f27960d678a0]