• Beoordeeld met een 9
  • Ruim 1 miljoen bezoekers ontvangen
  • Gezellig en fun
4,2
Spooktocht

#Tip 3 Goedkoop Bedrijfsuitje

 

Een spooktocht met je team

Zijn jij en je collega’s niet bang voor een wandeling door het bos? Dan is een spooktocht een leuk bedrijfsuitje. Je hebt er niet veel voor nodig qua materiaal en wanneer je alles zelf doet, kun je ook veel kosten besparen. Bedenk een gaaf thema en werk dit uit tot een toffe spooktocht. Deel het team op in kleine groepjes die vervolgens een voor een ’s avonds bij donker het bos in gaan. Wil je het nog spannender maken? Zoek dan een verlaten industrieterrein op. Laat je collega’s schrikken met nep slangen en spinnen happen. Of ga voor griezelige voeldoosjes en proefspelletjes.
Spooktocht

 

Organiseer een workshop met collega’s

Een creatieve schilderworkshop, een heerlijke kookworkshop of een vrolijke dansworkshop? Een workshop organiseren met je collega’s is super leuk, makkelijk en hoeft niet veel te kosten. Wellicht heb je wel een collega die heel goed is in salsa dansen en een toffe workshop kan verzorgen bij jullie op kantoor? Of misschien kan die ene collega uit Italië heerlijke recepten delen in jullie bedrijfskantine? Geen kok in huis? Check dan eens onze culinaire workshops, zoals een tapasworkshop of sushi lunch.
sushi

 

Een bootje huren als bedrijfsuitje

Het voordeel van een bootje of sloep huren met je team is dat je de kosten voor de huur kunt delen met elkaar. Vaak betaal je een prijs per boot en kun je hiermee een aantal uren varen. Ondertussen kun je als team gezellig kletsen en genieten van de omgeving en een hapje en een drankje. Je kunt de tocht afsluiten aan wal met een zelf meegebrachte lunch gezellig op een picknickkleed.
Bootvaren


Geïnteresseerd in meer informatie over bedrijfsuitjes?

Meld je aan voor onze speciale Bedrijfsuitjes Nieuwsbrief!

[hubspot type=form portal=5598567 id=ffe2f3c4-7912-4433-a773-f27960d678a0]