Klimpark Deal

2,5 uur FUN!
  • Toegang tot het klimpark
  • Keuze uit alle attracties
  • Incl. Helm en zekering
€24,95
Boek direct

Fundustry XXL Deal

Compleet pakket!
  • Koffie met Muffin
  • Twee activiteiten naar keuze
  • Keuze uit BBQ of 3 gangen menu
€79,95

Fundustry Top Deal

Meest populair!
  • Koffie of Prosecco met Muffin
  • Drie activiteiten naar Keuze
  • BBQ of 3-gangenmenu incl. onbeperkt drinken
€99,95

Daarom Fundustry!!!

 • 30+ coronaproof uitjes
 • Breed aanbod in 1,5m uitjes
 • Extra hygiëne maatregelen
 • Ruime outdoor locaties met
  tientallen meters per bezoeker
 • Altijd kosteloos verplaatsen


Vraag je offerte aan!

Voor specifieke wensen, combinatie uitjes, groepsprijzen en speciale programma’s kun je vrijblijvend een offerte aanvragen.


Deze bedrijven zijn al fan!

kpn-final
klm
achmea

Outdoor Klimpark met uitdagende attracties!

Het leukste klimbos in de buurt vind je op de Groene Heuvels in Ewijk bij Nijmegen. Een outdoor klimpark met diverse onderdelen waar je naar hartenlust kunt klimmen. Ga je graag voor de adrenaline dat kun je ook in ons klimpark terecht. Op grote hoogte zijn verschillende parcoursen en attracties te beklimmen. Voor de veiligheid zit je vast in een klimtuigje dat is aangehaakt aan de safetyline bij alle onderdelen. De attracties zijn uitdagend voor beginnende klimmers en geven een goede adrenalinekick voor de echte durfals!

Coronaproof Klimmen op 1.5 meter

In ons klimbos kun je op ruim 1,5 meter van elkaar prima klimmen. Op ieder parcours onderdeel mogen zoals altijd max. 2 personen tegelijk zijn. Op ieder tussenstation max. 1 persoon. De onderdelen in het klimpark staan ver uit elkaar en zijn op hoogte. Mocht iemand toch hulp nodig hebben tussen de boomtoppen, dan komt de begeleider met mondkapje op bij je langs. Een eventuele reddingsactie wordt ook met mondkapje op gedaan. Onder de helm draagt iedereen een haartje en bij het aantrekken van de veiligheidstuigjes is desinfecterende handgel aanwezig. De uitlegzone is aangepast naar veilige omstandigheden. Met speciale lijnen organiseren we een duidelijke afstand tussen deelnemers en de instructeur.


Klimpark Cadeaubon

Wil je dit uitje graag cadeau geven aan iemand? Dat kan! Bestel nu een cadeaubon om een uitje op hoogte cadeau te geven. Direct na het bestellen en betalen ontvang je de tegoedbon in je mailbox. Deze kun je digitaal versturen of uitprinten en afgeven aan de gelukkige ontvanger. De ontvanger kan op fundustry.nl/cadeaubon-boeken zijn cadeaubon verzilveren in slechts een paar stappen.

Cadeaubon Klimpark kopen


Klimmen in attracties

De echte durfals klimmen in palen loodrecht naar boven om vervolgens naar beneden te springen. Liever iets meer vastigheid? Beklim dan onze klimtoren en maak een vrije val. Begin je graag rustig met klimmen en wil je even wennen aan de mogelijkheden, betreed dan het onderste parcours tussen de boomtoppen. Over houten balken, een mini zipline en een touw om op te balanceren, doorloop je het parcours. Klaar voor de echte uitdaging? Betreed dan het bovenste parcours tussen de boomtoppen. Hierbij moet je touwbruggen en oude boeien weten te overbruggen. Op grote hoogte ga jij de klimuitdaging aan. Dit maakt het klimpark ook zeer geschikt voor volwassenen.

Onze coronaproof locaties

Op al onze locaties is de aankomst van groepen volledig afgestemd op de capaciteit van het gebouw. Gedoseerd worden jullie toegelaten tot een ruime ontvangstruimte waar je rustig in alle ruimte kunt plaatsnemen voor de ontvangst. Jullie drankjes en hapjes serveren we momenteel niet, maar plaatsen we op de bar. De tafels zijn extra ruim opgezet en de toiletten hebben een speciale wachtrij en worden extra vaak schoongemaakt.

Adrenaline Klimpark

Ben je echt nergens bang voor? Ga dan de gaafste uitdaging van het klimbos aan. Vanaf bovenaan de klimtoren kun je met een echte zipline over het water heen vliegen. Je haakt aan, springt van het plateau en geniet van de vrijheid terwijl je over het water heen zweeft. Aan de andere kant klim je nog een stukje hoger om terug te vliegen naar het klimpark. Eenmaal met beide benen weer aan de grond heb jij laten zien een echte adrenaline junkie te zijn!

Voor de zipline (High Voltage) geldt een 1.40 meter eis, te kleine/lichte personen kunnen niet aan de overkant komen.  


Boek Klimpark

Het leukste actieve uitje boek je gemakkelijk en snel. Direct een datum reserveren en betalen, meteen klaar voor het leukste dagje uit! Heb je een cadeaubon gekregen? Dan kun je de ontvangen code tijdens het boeken invullen. Boek dan het juiste uitje waar je een cadeaubon voor hebt. De prijs wordt dan automatisch verrekend.

Klimpark Ewijk

Is je groep te groot om te boeken?
Vraag dan een offerte aan!


Cadeaubon Klimpark

Op zoek naar een leuk cadeau? Ga voor een cadeaubon voor het klimpark in Nijmegen en verras je vriend(in) met een spannend uitje! Gemakkelijk en snel bestel je een cadeaubon, even afrekenen en binnen 2 minuten een mooie cadeaubon in je mailbox. Klaar om uit te printen en cadeau te geven! Wie ga jij verrassen met dit uitje op grote hoogte?!

Klimpark Ewijk

De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Events! Met meerdere centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Events organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Events ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met diverse centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Events goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Antwerpen, Amsterdam, Apeldoorn en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Events? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Events heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Events beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding en groepsfoto. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

fundustry logo zwart