Lasergamen Uitje

Lasergamen!

Lasergamen

Even uitproberen!
 • Inclusief
  • Lasergamen
  • Onbeperkt kogels
€29,95
Boek

Fundustry Deal XXL

Meest populair!
 • Inclusief
  • Ontvangst met koffie & muffin
  • Lasergamen + onbeperkt kogels
  • 1 extra activiteit naar keuze
  • BBQ (do it yourself) + 2 drankjes
€79,95

Fundustry Deal TOP

Extra fun!
 • Inclusief
  • Ontvangst met koffie & muffins
  • Lasergamen + onbeperkt kogels
  • 2 extra activiteiten naar keuze
  • BBQ (do it yourself) + 3 drankjes
€99,95

Deze bedrijven zijn al fan!

kpn-final
klm
achmea

Het is altijd raak!

Lasergamen

Lasergamen is een spannend outdoor spel waarbij het doel zoveel mogelijk tegenstanders uitschakelen is. Dit doe je met een speciale lasergun die alle punten registreert en uiteindelijk laat zien wie de winnaar is. Plan van te voren je strategie per spel. Ga je hard of start je langzaam op? Met hard opstarten word bedoeld: zodra het spel start, sprint je als team al schietend naar voren en verschuilt je achter een object. Dit kan in je voordeel werken als je bijvoorbeeld Capture the flag speelt. Je hebt dan al top posities en kunt de vlag sneller veroveren of verdedigen.

Houd de tegenstanders op positie. Als de tegenstander achter een object verscholen zit, schiet dan op hem of het object, langere tijd, zodat hij niet beweegt of wegrent. Op die manier kun je door middel van communicatie met je teamgenoten, hem insluiten of van een andere kant raken.

Geschikt voor elk soort uitje

Lasergamen is een leuke activiteit geschikt voor elk soort uitje. Ga met je vrienden, familie of collega’s de strijd aan. Weet jij met je team de vlag te veroveren tijdens een spannend spel Capture te Flag? Laat die collega met veel zelfvertrouwen eens zien wie de beste shooter is. Fundustry Adventures beschikt over de mooiste locaties door heel Nederland en zelfs België. Er is daarom altijd een locatie bij jou in de buurt. Bezoek één van onze lasergame locaties in Antwerpen, Eindhoven, Gouda, Harderwijk of Nijmegen.

Makkelijk te combineren

Lasergamen is natuurlijk al een hele toffe activiteit en ook nog eens makkelijk te combineren. Fundustry Adventures heeft de lekkerste horecamogelijkheden om te combineren met lasergamen. Het is ook mogelijk een andere activiteit te combineren met lasergamen. Houdt jouw groep wel van actie. Ga het klimpark in of spring op de quads en cross over een uitdagend parcours. Er zijn talloze mogelijkheden voor een onvergetelijk uitje!

Coronaproof Lasergamen op 1.5 meter

Lasergamen is al een veilige activiteit. Om te kunnen winnen moet je ervoor zorgen dat je niet geraakt wordt door de laserstralen van je tegenstander, afstand en beschutting is hiervoor belangrijk. De kleedkamers en uitlegzones zijn aangepast naar veilige omstandigheden. Met speciale lijnen organiseren we een duidelijke afstand tussen deelnemers en de instructeur. De wapens worden extra goed schoongemaakt en ontsmet na een lasergame evenement.

Lasergamen op locatie

De locaties om te lasergamen in Nederland:

Onze coronaproof locaties

Op al onze locaties is de aankomst van groepen volledig afgestemd op de capaciteit van het gebouw. Gedoseerd worden jullie toegelaten tot een ruime ontvangstruimte waar je rustig in alle ruimte kunt plaatsnemen voor de ontvangst. Jullie drankjes en hapjes serveren we momenteel niet, maar plaatsen we op de bar. De tafels zijn extra ruim opgezet en de toiletten hebben een speciale wachtrij en worden extra vaak schoongemaakt.


Boek Lasergamen

Het leukste shooting uitje boek je snel en gemakkelijk. Direct een datum reserveren en betalen, meteen klaar voor het leukste dagje uit! Heb je een cadeaubon gekregen? Dan kun je de ontvangen code tijdens het boeken invullen. Boek dan het juiste uitje waar je een cadeaubon voor hebt. De prijs wordt dan automatisch verrekend.

Lasergamen


Is je groep te groot om te boeken?
Vraag dan een offerte aan!


De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Adventures! Met veel centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Adventures organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Adventures ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met diverse centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Adventures goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Amsterdam, Antwerpen, Dordrecht, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Adventures? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Adventures heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Adventures beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Wil jij jouw eigen onvergetelijke dag samenstellen? Bekijk onze favoriete deals hier.

Fundustry Adventures Logo