Vrijgezellenbingo: 25 opdrachten

Vrijgezellenbingo: 25 opdrachten

Vrijgezellenfeestje op de planning? Maar geen zin of inspiratie om zelf allerlei opdrachten te bedenken? Geen nood, dat hebben wij al voor je gedaan. Download hieronder de gratis vrijgezellenbingo van Fundustry en daag de aanstaande bruid of bruidegom uit met 25 leuke, foute en gekke opdrachten. Lees snel verder, want er valt ook nog iets mee te winnen voor de hele groep.

 

Hoe werkt het?

 • Download de gratis vrijgezellenbingokaart van Fundustry.
 • Print hem uit op dik papier of plastificeer het.
 • Hang de kaart aan een koordje om de nek van de vrijgezel en laat hem of haar alle opdrachten op willekeurige volgorde uitvoeren.
 • Geef de vrijgezel de tijd. Hij of zij mag er de hele dag over doen!
 • Neem een dikke stift mee. Heeft de vrijgezel een opdracht volbracht? Dan komt er een kruis doorheen.
 • Heeft de vrijgezel 5 opdrachten op een rij weggestreept? Dat is BINGO! En bij bingo hoort een prijs natuurlijk, dus leef je uit.
 • Het is de bedoeling dat de vrijgezel net zo lang doorgaat tot dat de hele kaart is afgevinkt. Wat de beloning voor deze prestatie is, kunnen jullie natuurlijk helemaal zelf bedenken.
 • Let op: er zijn 3 opdrachten die jullie zelf moeten bedenken en invullen!

 

Vrijgezellenbingo-Fundustry

Winactie #vrijgezellenbingo

Extra leuk: een van de opdrachten is een winactie. Die staat in vakje nummer 12. Hoe werkt het?

 • Maak een foto van de vrijgezel tijdens een van de opdrachten van de vrijgezellenbingo
 • Plaats de foto op Instagram, Facebook of Twitter
 • Vermeld #vrijgezellenbingo in je bericht

De leukste foto van het seizoen wint een gratis potje paintballen of airsoft met de hele groep. Zodat jullie de vrijgezellendag nog eens dunnetjes kunnen overdoen!

Bekijk hier snel de voorwaarden


Meer over Vrijgezellenfeesten


De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Adventures! Met veel centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Adventures organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Adventures ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met diverse centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Adventures goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Amsterdam, Apeldoorn, Antwerpen, Dordrecht en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Adventures? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Adventures heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Adventures beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding en groepsfoto. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Fundustry Adventures Logo