• Beoordeeld met een 9
 • Ruim 1 miljoen bezoekers ontvangen
 • Gezellig en fun
4,2
opdrachten vrijgezellenfeest mannen

Opdrachten vrijgezellenfeest voor mannen

Het is één van de laatste avonden waarop jouw kameraad de échte vrijheid kan ervaren. De vraag is hoe je daar als organisator van het vrijgezellenfeest op inspeelt. Stuur je hem als echte Don Juan de straat op of wil hem juist om een andere manier dissen? Tussen dit lijstje opdrachten vind je ongetwijfeld een passende missie voor jouw vriend.

 • Scharrels sparen – Schrijf 20 namen van scharrels van jullie vrijgezelle vriend op een T-shirt. Laat de vrijgezel dit shirt dragen en geef hem de opdracht om zo veel mogelijk naamgenoten te vinden. De gevonden naamgenoot mag haar naam doorstrepen of er bijvoorbeeld een boodschap of huwelijkstip bij schrijven.
 • Plankenkoorts – Voor een behoorlijk gênante situatie blinddoek je de vrijgezel en neem je hem mee naar het grootste plein zijn woonplaats. Voor een microfoon haal je zijn blinddoek weg en druk je hem een speelgoedgitaar of iets dergelijks in z’n hand. “Zingen, maat!”
 • Blinddoek en zoek – Blinddoek de bruidegom. Knijp bij een vrijwillige vrouwelijke passant vijf wasknijpers op de kleren. Geef de vrijgezel 1 minuut om geblindoekt alle wasknijpers bij de dame te vinden.
 • Voor paal staan – Een opdracht die over komt waaien uit het Verenigd Koninkrijk, is het tot op zijn boxershort uitkleden van de vrijgezel en hem vastbinden aan een (lantaarn)paal. Hij moet dan zelf, of met behulp van voorbijgangers, los zien te komen. Zorg ervoor dat je hem vanuit de kroeg kunt gadeslaan.

 

Vrijgezellenbingo

Een gratis rondje van de zaak regelen, karaoke zingen in de kroeg, een flashmob organiseren. Het zijn de standaard vrijgezellen opdrachten. Maar zeker lachen! Download de Fundustry Vrijgezellenbingo-kaart, print hem uit, bind er een touwtje aan vast en hang het om de nek van de vrijgezel. En 5 opdrachten op een rij uitgevoerd = BINGO! Wat krijgt jullie vrijgezel als beloning?

 

Opdrachten voor de groep

 • Verboden woorden – Spreek aan het begin van de avond af welke woorden je niet mag gebruiken tijdens het vrijgezellenfeest. Denk bijvoorbeeld aan woorden als de naam van de bruid, bruiloft, vriendin en chickie. Wanneer iemand één van de woorden op jullie ‘blacklist’ toch in de mond neemt, mogen jullie hem op een originele manier straffen.
 • Drankjes bij elkaar flirten – Mannen scheppen onder elkaar graag op over hun versiervaardigheden, maar het uur van de waarheid is nu gekomen. Benader om beurten een meisje (niet allemaal hetzelfde meisje) in een bar of discotheek en probeer al flirtend een gratis drankje of iets anders van haar te krijgen. De winnaar is de vriend die hier het vaakst in slaagt. Leuk idee: wat (voor de bruidegom onbekende) vriendinnen inzetten, die de aanstaande bruidegom helpen om als winnaar uit de bus te komen. Zou hij spijt gaan krijgen van die bruiloft?
 • Ex-hints – Doe om beurten een ex van de bruidegom na. De bruidegom zal natuurlijk precies weten om wie het gaat, maar hij mag niets zeggen. In plaats daarvan moeten de andere vrienden onderling raden welke ex wordt uitgebeeld. Een activiteit die je prima thuis kunt uitvoeren voordat je met de groep vertrekt.
 • Vrijgezellenquiz – Bedenk een aantal meerkeuzevragen over de bruidegom en iedereen uit de groep, die iedereen moet beantwoorden. Ieder eerste goed (of fout) antwoord wordt beloond met een shotje. Geen inspratie? Bekijk de vrijgezellenquiz van onze Vrijgezellenfeest bachelor night.
 • Het haasje – Ga paintballen, hijs de vrijgezel in een konijnenpak, laat hem los in een bos en schieten maar… 😉

 

Crazy 88 citygame

Ga je voor de easy way? Bij Fundustry organiseren we Crazy 88 citygame. De groep wordt in 2 teams verdeeld die tegen elkaar gaan strijden. Jullie krijgen 88 opdrachten mee die jullie door de hele stad kunnen uitvoeren. Zoals de roltrap in tegengestelde richting oprennen, een onbekende dame en kus geven of geld als straatmuzikant verdienen. Het team met de meest uitgevoerde opdracht en dus met de meeste punten wint het spel.

 

Vrijgezellenfeest bij Fundustry?

Zoek je nog inspiratie voor een leuke hoofdactiviteit? Fundustry biedt de meest uiteenlopende activiteiten aan voor vrijgezellenfeestjes. En wel op 8 verschillende locaties verspreid door heel het land. Van paintballen tot een sushi kookworkshop of een Escape Room.

Bekijk bijvoorbeeld eens onze populaire activiteiten:

Of ga voor de speciaal ontwikkelde vrijgezellenfeest activiteiten:

Vrijgezellenfeest vieren op locatie

Wil je een vrijgezellenfeest vieren in een grote stad? Dan kun je terecht op onze volgende pagina’s:

Extra info voor jouw vrijgezellenfeest