Airsoft!

AIRSOFT LIGHT PACK

Even uitproberen!
 • Inclusief
  • Veiligheidsbril en airsoftgun
  • 2 Magazijnen aan kogels
€29.95
Boek direct

AIRSOFT MEDIUM PACK

Meest populair!
 • Inclusief
  • Veiligheidsbril en airsoftgun
  • Onbeperkt kogels
  • Safety Pack
€39.95
Boek direct

AIRSOFT EXTREME PACK

Extra bescherming!
 • Inclusief
  • Veiligheidsbril en airsoftgun
  • Onbeperkt kogels
  • Safety Pack
€45,-
Boek direct

Daarom Fundustry!!!

 • 30+ coronaproof uitjes
 • Breed aanbod in 1,5m uitjes
 • Extra hygiëne maatregelen
 • Ruime outdoor locaties met
  tientallen meters per bezoeker
 • Altijd kosteloos verplaatsen


Vraag je offerte aan!

Voor specifieke wensen, combinatie uitjes, groepsprijzen en speciale programma’s kun je vrijblijvend een offerte aanvragen.


Deze bedrijven zijn al fan!

kpn-final
icon-klm
achmea

Airsoft Assen

Een spannende strijd op het veld die wat lijkt op paintball. Alleen bij airsoft schiet je met plastic kogels, BB’s genoemd. Kleine witte balletjes van 6mm die met een flinke snelheid door je geweer worden afgeschoten. Schakel je tegenstanders uit, win de games en overmeester het veld voordat je met de overwinning naar huis gaat!

Airsoft in Teams

Airsoft is een echte teamsport waarbij snelheid en tactiek centraal staan. In het veld met een volgeladen geweer ga je de strijd aan met je vrienden, familie of collega’s. Een echte teamsport om samen te werken aan de overwinning. Daag je tegenstander uit met verschillende game modes. Aanvallen of verdedigen, maak een keuze en ga er helemaal voor met je team!

Airsoft in Assen

Een knallend uitjes voor een dagje weg met vrienden, of een stoer bedrijfsuitje voor de hele afdeling. Het wordt hoe dan ook een dag om nooit te vergeten, ook niet als je niet wint, het spel blijft je keer op keer fascineren en uitdagen. Haal het beste uit jezelf op het airsoftveld.

Combineer Airsoft

Is alleen airsoft niet genoeg voor jou en je teamgenoten? Kies dan voor een combinatie met paintball. Een teamsport die er erg veel op lijkt, maar net even andere vlekken achterlaat in de kleren. Bij paintball schiet je met verf, maar de ‘pijn’ van de kogels is ongeveer gelijk. Een perfecte combinatie dus voor de durfals die na een rondje airsoft nog niet genoeg hebben gehad. Ga je helemaal tot het uiterste met beide activiteiten, dan kun je naar huis gaan met lichte blauwe plekken.

Combineer je uitje met de lekkerste horeca mogelijkheden op onze locatie in Assen. Kies voor een snelle bite tussendoor als lunch of laat je verrassen tijdens het diner. Dit samen met een ‘beer-bucket’ moet je stoere vriendendag toch wel compleet maken!


Boek Airsoft Assen

Het leukste shooting uitje boek je snel en gemakkelijk. Direct een datum reserveren en betalen, meteen klaar voor het leukste dagje uit! Heb je een cadeaubon gekregen? Dan kun je de ontvangen code tijdens het boeken invullen. Boek dan het juiste uitje waar je een cadeaubon voor hebt. De prijs wordt dan automatisch verrekend.

AirsoftHet leukste dagje uit vind je bij Fundustry!

Een dagje uit organiseer je bij Fundustry Events! Met deze top locatie in Nijmegen dagen wij je uit!

Fundustry Events organiseert al jaren succesvolle dagjes uit. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een dagje uit geheel op maat. Je hebt keuze uit een groot aantal activiteiten, waaronder: driften, airsoft, verschillende workshops, paintball, offroad rijden, escape rooms, citygames en nog veel meer!

Met deze prachtige locatie in Nijmegen, maken wij ons aanbod weer een beetje groter. Door onze locaties in Nederland is Fundustry Events goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locatie in Nijmegen is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn onze locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Events? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Events heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

Alle dagjes uit zijn inclusief begeleiding. Kies het uitje dat het best bij je past, of vraag een offerte aan om zelf een dagje uit samen te stellen. Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

fundustry logo zwart