Airsoft Harderwijk

Airsoft!

AIRSOFT LIGHT PACK

1 uur
 • Inclusief
  • Safety Pack
  • Onbeperkt kogels
  • 2 Games
€29,95
Boek direct

AIRSOFT MEDIUM PACK

2 uur
 • Inclusief
  • Safety Pack
  • Onbeperkt kogels
  • 3 Games
€39,95
Boek direct

AIRSOFT EXTREME PACK

3 uur
 • Inclusief
  • Safety Pack
  • Onbeperkt kogels
  • Alle Games
€49,95
Boek direct

Deze bedrijven zijn al fan!

Kpn Final
Klm Fan
Achmea

Airsorft Harderwijk

Durf jij het veld in te duiken en jezelf helemaal te laten gaan? Haal de militair uit je naar boven en schakel je tegenstanders links en rechts uit. Beleef dit uitje samen met je vrienden, familie of collega’s.

Wat is airsoft?

Airsoft is een spannende en intensieve shooter. Airsoften lijkt op paintball, maar door de BB’s en realistische wapens voelt alles veel echter en sneller aan. Laat je adrenaline stijgen in een gevecht tegen je vrienden, familie of collega’s. Ren, duik en vlieg over het veld terwijl jouw team je dekking geeft en jullie alle tegenstanders uitschakelen. Dit is makkelijker gezegd dan gedaan, zet daarom jullie beste beentje voor en haal het uiterste uit het airsoften. Airsoften is een geweldig uitje voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag. Ga je voor een tactische aanpak of juist toch voor een subtiele? Alles is mogelijk en jij bepaalt het!

Airsoft in teams

Na een korte instructie worden de teams gemaakt en dan is het tijd om de strijd aan te gaan! Wees je tegenstanders slim af en bespreek verschillende tactieken die jullie kunnen toepassen. Neem je posities in en beginnen maar! Dekking van links en dekking van achter, je bent nu niet meer te raken. Sluit je tegenstanders in en geef ze geen kans.

Airsoft spelvormen

Met de gaafste spelvormen raakt het speelplezier nooit op! Ga je tegenstanders te lijf in bijvoorbeeld een potje team deathmatch of capture the flag. Tijdens capture de flag gaan de twee teams tegen elkaar om te strijden voor de vlag. Pak de vlag en keer de vlag terug naar je basis en verdien een punt, maar wordt niet geraakt want anders zijn jullie je punt kwijt.

Airsoft in Harderwijk

Airsoften in Harderwijk gaat er ‘harder’ aan toe! Duik in de airsoft arena en ervaar het voor jezelf. Harderwijk is een prima locatie voor het organiseren van een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag. Kom je airsoften in Harderwijk? Dan word je uitgerust met een airsoft wapen, masker, kleding en genoeg kogels om je tegenstanders af te maken.

Airsoft Combi’s

Combineer airsoften met een uitje naar keuze voor nog meer speelplezier! Ga bijvoorbeeld lasergamen en airsoften voor de ultieme shooting ervaring. Na een grote strijd kun je genieten van een hapje of drankje naar keuze.


Boek Airsoft Harderwijk

Het leukste shooting uitje boek je snel en gemakkelijk. Direct een datum reserveren en betalen, meteen klaar voor het leukste dagje uit! Heb je een cadeaubon gekregen? Dan kun je de ontvangen code tijdens het boeken invullen. Boek dan het juiste uitje waar je een cadeaubon voor hebt. De prijs wordt dan automatisch verrekend.

Airsoft


Is je groep te groot om te boeken?
Vraag dan een offerte aan!


Het leukste dagje uit vind je bij Fundustry!

Een dagje uit organiseer je bij Fundustry Events! Met deze top locatie in Harderwijk dagen wij je uit!

Fundustry Adventures organiseert al jaren succesvolle dagjes uit. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een dagje uit geheel op maat. Je hebt keuze uit een groot aantal activiteiten, waaronder: driften, airsoft, verschillende workshops, paintball, offroad rijden, escape rooms, citygames en nog veel meer!

Met deze prachtige locatie in Harderwijk, maken wij ons aanbod weer een beetje groter. Door onze locaties in Nederland is Fundustry Adventures goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locatie in Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn onze locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Adventures? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Adventures heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

Met centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Adventures goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in Nederland en België is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Fundustry Adventures Logo