Airsoft!

AIRSOFT LIGHT PACK

1.5 uur
 • Inclusief
  • veiligheidsbril en airsoftgun
  • 2 magazijnen aan kogels
€29.95
BOEK DIRECT

AIRSOFT MEDIUM PACK

3 uur
 • Inclusief
  • veiligheidsbril en airsoftgun
  • Onbeperkt kogels
€39.95
BOEK DIRECT

AIRSOFT EXTREME PACK

3 uur
 • Inclusief
  • veiligheidsbril en airsoftgun
  • Onbeperkt kogels
  • Safety Pack
€45,-
BOEK DIRECT


Vraag je offerte aan!

Voor specifieke wensen, combinatie uitjes, groepsprijzen en speciale programma’s kun je vrijblijvend een offerte aanvragen.


Deze bedrijven zijn al fan!

kpn
klm
achmea

Wat is airsoft?

Airsoft is een militair spel waarbij twee teams het tegen elkaar opnemen in de vorm van spannende missies. Bij airsoft schiet je met plastic balletjes van 6mm (BB’s). Er zijn verschillende spellen beschikbaar. Naast de grote spelvormen bij airsoft als capture the flag en build your tower, bieden wij ieder kwartaal verschillende thema’s aan om nóg meer adrenaline in jouw game te stoppen. Op onze locaties kun je gebruik maken van ons basis airsoftwapen, namelijk de Dragonstar. Voor een volledige militaire ervaring hebben wij nog een speciaal wapen op onze locatie in België liggen. Dat is de M4 TippMann.

Ben jij al geïnteresseerd? Airsoft kun je in Nederland vanaf 18 jaar spelen, in België vanaf 16 jaar. Bij Fundustry kun je airsoft met vrienden, collega’s of met je familie spelen op onze verschillende locaties midden in Nederland en België. Het gaat er namelijk niet om met wie je speelt, het gaat draait om het team. Je bent nog nooit zo afhankelijk van anderen geweest als met airsoft. Wanneer je eenmaal de adrenaline ervaren hebt, dan wil je het blijven spelen.

Indoor airsoft

Het hoeft niet mooi weer te zijn om dit spannende spel te spelen. Op diverse locaties kun je ook indoor deelnemen aan deze game. Indoor airsoft zorgt voor een spannende ervaring vol met adrenaline. Doordat het binnen wat donkerder is, kun je zomaar geraakt worden door de tegenstander zonder iets door te hebben. Dit zorgt voor een unieke en spannende ervaring. Dus wil je indoor airsoft spelen in Nederland? Op onze locaties in Assen en Rotterdam beschikt Fundustry over indoor locaties om dit avontuurlijke spel te spelen. Zo hebben wij in Assen een indoor locatie dat lijkt op een soort loods. Daarnaast kun je in Rotterdam indoor airsoft spelen in een oude manege.

Outdoor airsoft

Natuurlijk kun je ook heel goed dit spel vol spanning en sensatie in de buitenlucht doen. Op onze andere 3 locaties bieden wij de mogelijkheid om outdoor airsoft games te spelen. Dit kan in Harderwijk, Nijmegen en Antwerpen. Outdoor airsoft zorgt voor adrenaline en strijd tussen de twee teams. In het veld staan verschillende voorwerpen om een goede thuisbasis of schuilplaats te creëren. Verschuil je achter banden, klim in torens, en glijd door de modder om je tegenstander te slim af te zijn! Durf jij de uitdaging aan?

Verschillende arrangementen

Fundustry biedt verschillende abonnementen om airsoft te spelen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een pakket met een speciale aanbieding. Je krijgt dan standaard over onbeperkt aantal kogels en een gratis groepsfoto. Bovendien kun je zelf bepalen hoe lang je het spel wilt spelen. Jij kiest tussen 1,5 of 3 uur om airsoft te spelen. Wanneer je kiest voor het Airsoft Extreme Pack, dan krijg je een safety pack erbij. Dat is echt een aanrader!

Na zo’n intensief spel is de kans groot dat je trek of dorst hebt. Daarom bieden wij naast de drie verschillende airsoft abonnementen ook diverse mogelijkheden op het gebied van horeca aan. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een borreltje met bittergarnituur of een compleet verzorgde BBQ. Meer weten? Neem een kijkje op de pagina met al onze horecamogelijkheden!


Horeca mogelijkheden

Toon alle horeca

Om je uitje compleet te maken, verzorgen we ook al het eten en drinken gedurende de dag. Voor, tijdens en na je uitje kun je genieten van een kop koffie of thee, een snack of uitgebreid diner. We hebben vele diverse horeca mogelijkheden. De onderstaande horeca opties kunnen per locatie verschillen. Neem contact met ons op om deze mogelijkheden te bespreken per locatie

bbq
BBQ
Vanaf 27,50
bitterballen
Borrel snacks
Vanaf 5,95
drinken
Drankjes
Vanaf 2,45
panini
Panini
5,95
lunch
Lunch
Vanaf 12,50

De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Events! Met tien centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Events organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Events ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met  tien centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Events goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Amsterdam, Apeldoorn, Antwerpen, Dordrecht en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Events? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Events heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Events beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding en groepsfoto. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

fundustry logo