Powered by Fundustry

Fundustry Adventures is de overkoepelende naam van diverse aanbieders van uitjes. Wellicht bent u bekend met één van onderstaande namen. Deze aanbieders zijn allen onderdeel van Fundustry.

Stadswandelingen, tours en citygames in alle steden in Nederland

Op zoek naar een origineel bedrijfsuitje of een vrijgezellenfeest om nooit te vergeten? Bij Original Tours vind je een breed aanbod van diverse spellen in alle steden in Nederland. Ook makkelijk te combineren met een diner of spannende escape room op een van  onze vaste locaties.

Paintball op een authentieke Boerderij

In Ewijk bij Nijmegen kun je op de PaintballBoerderij paintballen, airsoften, lasergamen en nog veel meer in een ruim veld met diverse obstakels. Je kunt hier terecht voor dag uitstapjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en kinderfeestjes. Voor ieder wat wils in een mooie omgeving.

Paintball in grote Loods

In Rijkevorsel nabij Antwerpen ligt de PaintballLoods, een grote loods die vroeger als opslag werd gebruikt. Tegenwoordig staat er auto’s in, liggen er bruggen en zijn er verschillende beschutte plekken om een tof spel te spelen. Paintball en airsoft is hier mogelijk voor stoere kinderfeestjes, gave bedrijfsuitjes en hilarisch vrijgezellenfeesten.

Paintball in de buitenlucht op het Strand

In Ermelo bij Harderwijk ligt het PaintballStrand, precies aan het strand. De speelvelden buiten bieden talloze mogelijkheden van spellen. Een paar uur knallen is zo voorbij. Naast paintball kan er ook airsoft, lasergamen of archery tag worden gedaan. Na afloop is het heerlijk genieten op het terrasje aan zee.

Paintball in een ruime Manege

Midden in Rotterdam ligt de PaintballManege, een oude manege welke is omgetoverd tot paintball en airsoft arena. Ideaal voor kinderfeestjes, bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten. Op deze locatie is je uitje ook makkelijk te combineren met workshops/citygames/escape rooms.

Paintball in het Noorden

Op de indoor locatie, PaintballTroopers, in Assen stap je zo een computerspel in met je paintball geweer. Een spannend en realistisch veld neemt je mee op een leuk dagje uit. Ook mogelijk voor kinderfeestjes, bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten.

Airsoften in ruime Loods

In de AirsoftLoods, een oude loods in Rijkevorsel, kun je jezelf helemaal laten gaan tijdens een potje airsoften. Je schiet met 6 mm BB’s in een arena met diverse obstakels. Van banden en pallets tot oude trucks maken het speelveld compleet.

Quad rijden en slipcursus

Bij Traffic Control kun je diverse gemotoriseerde activiteiten doen. Quad rijden, offroad rijden, slipcursus en driften zijn de populairste uitjes. Leuk voor een dagje uit of om te doen met een vrijgezellenfeest! Er zijn diverse combinaties mogelijk met andere games en horeca om je uitje helemaal compleet te maken.

Veilig en stoer klimpark

Bij Zips en Ropes kun je diverse klimarrangementen boeken. Kies één van de verschillende hoogtes uit om op te klimmen of ga voor Full Adrenaline en probeer alle attracties uit. Leuk voor kinderfeestjes, maar ook goed om als teambuilding activiteit te doen met een bedrijfsuitje!

Leuke Shooting activiteiten

Bij Shooting Kings vind je alle shooting games bij elkaar. Speciaal voor kinderen, bedrijfsuitjes, vriendendagen en vrijgezellenfeesten. Er zijn verschillende combi’s met horeca en andere activiteiten mogelijk om het ieder naar zijn wens te maken! Paintball, airsoft, lasergamen, boogschieten en archery tag zijn de populairste games.

De leukste verjaardagsfeestjes!

Bij Heldenfeestje kun je het leukste kinderfeestje ooit boeken! Stoer en spannend voor kinderen vanaf 6 jaar. Een gaaf potje paintballen, diverse workshops of klauteren in het klimpark. Alles kan! Inclusief eten en drinken.

Durf jij je op te laten sluiten?

In Dordrecht zit Real Escape Rooms met 5 verschillende belevingskamers, na dit grote succes heeft Fundustry in Rotterdam 3 nieuwe escape rooms gebouwd met thriller- en actiethema’s. Doel is om binnen 60 minuten te ontsnappen. Ook goed te combineren met een workshop of citygame op de locaties.

Creatieve en culinaire uitjes

Bij I Love Workshops kun je diverse workshops boeken. Van creatief, tot culinair en edelsmeden. En van indoorgames tot citygames. Alles is mogelijk en makkelijk te combineren met onze horeca. Workshops zijn ook op locatie te doen en citygames in meer dan 65 steden in Nederland!

Diverse leuke teamuitjes!

Op de website van Voetbalteamuitje vind je de leukste uitjes om met je sportteam te doen. Paintballen, airsoften, combipakketten of een gave workshop, alles kan.

Gratis paintballtickets

Op de website van DitisPaintball maak je kans op gratis tickets. Met deze tickets kun je kennis maken met paintballen. Je krijgt 2,5 uur de tijd om te schieten en een beperkt aantal kogels. Indien gewenst kun je deze bijkopen op locatie, maar je bent nergens toe verplicht. Alleen kennismaken is uiteraard ook mogelijk, mits je de tickets wint natuurlijk.

Gratis airsofttickets

Op de website van DitisAirsoft maak je kans op gratis tickets. Met deze tickets kun je kennis maken met airsoften. Je krijgt 3 uur de tijd om te schieten en een beperkt aantal kogels. Indien gewenst kun je deze bijkopen op locatie, maar je bent nergens toe verplicht. Alleen kennismaken is uiteraard ook mogelijk, mits je de tickets wint natuurlijk.


Reviews Fundustry

Bedankt dat je klant bent bij ons!

Hopelijk heb je een leuk uitje gehad en wil je daar nu iets over schrijven aan ons en andere (toekomstige) klanten! Fundustry Adventures biedt diverse activiteiten aan. Wij zijn dan ook op diverse plaatsen te vinden met extra informatie en/of reviews van eerdere bezoekers. Heb je tips of ideeën voor ons dan mag je ook altijd mailen naar [email protected]

Tripadvisor
Fundustry Nijmegen


Fundustry Harderwijk


Fundustry Gouda


Fundustry Eindhoven


Fundustry Rotterdam


Fundustry Dordrecht


Fundustry Assen


Fundustry Antwerpen


Escape Rooms

Escape Rooms
Escape TalkEscape Room Reviews Dordrecht
Escape Room Reviews Rotterdam
Escape Room Reviews Antwerpen

Escape Rooms Nederland – Rotterdam
Escape Rooms Nederland – Dordrecht

Facebook
Fundustry Adventures
Fundustry Nijmegen
Fundustry Harderwijk
Fundustry Gouda
Fundustry Eindhoven
Fundustry Rotterdam
Fundustry Dordrecht
Fundustry Assen
Fundustry Antwerpen
Zips ‘N Ropes
Escape Rooms

Google
Fundustry Nijmegen
Fundustry Harderwijk
Fundustry Gouda
Fundustry Eindhoven
Fundustry Rotterdam
Fundustry Dordrecht
Fundustry Assen
Fundustry Antwerpen
Zips ‘N Ropes
Escape Rooms

Dagje weg.nl
Fundustry Rotterdam (cijfer 7.6)
Fundustry Harderwijk (cijfer 7.5)
Fundustry Antwerpen (cijfer 6.3)
Fundustry Nijmegen (cijfer 7.3)


De beste uitjes vind je bij Fundustry Adventures!

Een dagje uit organiseer je bij Fundustry Adventures! Met centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Adventures organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Adventures ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met diverse centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Adventures goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Amsterdam, Antwerpen, Dordrecht en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Adventures? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Adventures heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Adventures beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Fundustry Adventures Logo