Expeditie in..

Expeditie in...

Spannende game in de stad!
  • Citygame Expeditie in...
€29,95
Boek

Fundustry XL Deal

Compleet pakket!
  • Koffie met Muffin
  • Citygame Expeditie in...
  • Kipmenu incl. drankje
€49,95

Fundustry XXL Deal

Meest populair!
  • Koffie of Prosecco
   met Muffin
  • Citygame Expeditie in...
  • Extra activiteit naar Keuze
  • Keuze uit BBQ of
   Kipmenu incl. 2 drankjes
€79,95

Deze bedrijven zijn al fan!

kpn
klm
achmea

Een expeditie vol gezelligheid voor jong en oud!

Voor de echte speurneuzen!

Samenwerken en samen speuren in teams! Met het ´expeditie in..´ uitje kan je samen in teams de mooie stad ontdekken door middel van een super leuke speurtocht! Jullie krijgen verschillende opdrachten, die jullie creatief en zo leuk mogelijk moeten uitvoeren. Jullie krijgen ook een camera mee om alle momenten vast te leggen. Behaal de meeste punten en win de ‘expeditie in..’ uitdaging!

 

Je leert de stad op een bijzondere manier kennen. Je wordt opgewacht door een van onze enthousiaste spelbegeleiders die jullie gaat vertellen wat jullie te wachten staat. Jullie worden in teams verdeeld. Nu kan de challenge gestart worden alle speurneuzen kunnen de speurtocht aangaan. Jullie krijgen via een telefoon die jullie van ons krijgen opdrachten via de spelbegeleider toegestuurd. Natuurlijk krijg je alleen maar leuke opdrachten! Denk aan de populaire photobombs, uitdagingen en raadsels door de stad heen. Ook krijgen jullie een camera mee. De opdrachten leveren punten op en het team met de meeste punten wint!

Expeditie in… Organiseren

Dit uitje is perfect voor familiedagen, vriendengroepen of als teambuilding met collega’s. Dit uitje is geschikt voor alle leeftijden. Het ‘expeditie in..’ uitje is ook leuk om te combineren met een workshop, lunch of diner. Bekijk ons uitgebreide menukaart voor de lekkerste BBQ’s en gerechten. Om jouw uitje perfect op maat te maken, mag u gerust even bellen om alle mogelijkheden te bespreken.


Boek Expeditie in...

De spannendste citygame boek je snel en gemakkelijk. Direct een datum reserveren en betalen, meteen klaar voor het leukste dagje uit! Heb je een cadeaubon gekregen? Dan kun je de ontvangen code tijdens het boeken invullen. Boek dan het juiste uitje waar je een cadeaubon voor hebt. De prijs wordt dan automatisch verrekend.

1,5 meter Citygame


Is je groep te groot om te boeken?
Vraag dan een offerte aan!


De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Adventures! Met veel centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Adventures organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Adventures ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met diverse centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Adventures goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Antwerpen, Amsterdam, Dordrecht en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Adventures? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Adventures heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Adventures beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Fundustry Adventures Logo