Prijzen en tijdsduur

2 uur
The CSI Tour
  • Solextocht
  • CSI Citygame
  • Prachtige omgeving
  • Nostalgische ervaring
  •  
  •  

€ 39,95 p.p.

Boek direct
2 uur
The Phone Tour

€ 39,95 p.p.

Boek direct
2 uur
Vind de Mol Tour

€ 39,95 p.p.

Boek direct


Deze bedrijven zijn al fan!


Een citygame, maar dan op de Solex!

De Solex Game Tour

Solex rijden gecombineerd met een citygame. Een uniek concept in Nederland! Met je vrienden vertrek je per solex naar de stad Nijmegen of Harderwijk. Start- en eindpunten in Ewijk en Ermelo. Onderweg ben je bezig met een citygame die je route bepaalt naar de stad. Uiteraard is er genoeg tijd om te genieten van de omgeving. Prachtige natuurgebieden gaan op een matig solex tempo aan je voorbij.

Met de Solex Game Tour heb je keuze uit 3 verschillende tours. De CSI Citygame, The Phone Citygame of Vind de Mol Citygame. Het idee is hetzelfde, op de solex op pad. Bij elke game zijn de opdrachten en je missie anders. Ga je voor spanning en herkenbaarheid of ontmasker je het liefst een saboteur. Touren op de Solex is heerlijk met de wind door de haren en gaan!

De Solex

De eerste bromfiets die gemaakt is, werd de Solex genoemd. Tot ongeveer de jaren 70 was de Solex zeer populair. Door de komst van moderne voertuigen werd de Solex echter overbodig en stopt de productie ook. Zo zijn er in Nederland nog maar zeer beperkte aantallen aanwezig van dit voertuig. Het speciale aan Solex rijden is dat het zonder helm mag. Je voelt dus werkelijk de wind door je haren terwijl je rijdt door een prachtig landschap!

The CSI Citygame op de Solex

Stap op de Solex en ga op onderzoek uit. Er is een seriemoordenaar op pad en die moet gestopt worden. Onderweg krijg je verschillende opdrachten en hints om zo te achterhalen wie de moordenaar is. Ondertussen kun je genieten van de natuurlijke omgeving waar deze gruweldaden plaatsvinden. Een spannende en afwisselende solextocht.

The Phone Citygame op de Solex

Onderweg op de Solex en dan gaat plots de telefoon… Even afstappen natuurlijk. Via de telefoon krijg je opdrachten doorgebeld die je uit moet voeren met je team. De begeleider is aanwezig, maar niet in beeld. Je staat er met je team alleen voor op een stel brommende solexen. Geheugen, kennis en analytisch vermogen worden getest. Weten jullie de eindbestemming te halen en de begeleider te vinden?

Vind de Mol Citygame op de Solex

Je gaat op pad om de omgeving en de stad te ontdekken. Met raadsels en wegwijzingen vind je de route naar je eindpunt! De puzzels en opdrachten die je onderweg krijgt lijken uitvoerbaar, maar worden soms gesaboteerd. In je groep is namelijk een ‘mol’ aanwezig die het spel probeert te verstoren. Haal je de eindlocatie en weet je ook nog de juiste mol aan te wijzen, dan ben je de held van de dag!

Een Solex Game Tour is ideaal om even bij te kletsen tijdens een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest!


Horeca mogelijkheden

Toon alle horeca

Om je uitje compleet te maken, verzorgen we ook al het eten en drinken gedurende de dag. Voor, tijdens en na je uitje kun je genieten van een kop koffie of thee, een snack of uitgebreid diner. We hebben vele diverse horeca mogelijkheden. De onderstaande horeca opties kunnen per locatie verschillen. Neem contact met ons op om deze mogelijkheden te bespreken per locatie.

BBQ
Vanaf 27,50
Borrel snacks
Vanaf 5,95
Buffet
29,95
Drankjes
Vanaf 2,45
Panini
5,95
Lunch
Vanaf 12,50

De leukste bedrijfsuitjes vind je bij Fundustry Events!

Een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of familiedag organiseer je bij Fundustry! Met acht centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Events organiseert al jaren succesvolle kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en familiedagen. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit meer dan 20 activiteiten als: quad rijden, slippen, offroad rijden, boogschieten, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Events ook uitgebreide horeca mogelijkheden om jouw uitje helemaal compleet te maken.

Met acht centraal gelegen locaties in Nederland, is Fundustry Events goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Rijkevorsel, Dordrecht en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Komen vergaderen met je collega’s? Dat kan! Fundustry Events heeft twee geschikte vergaderlocaties, met gratis gebruik van een beamer en flip-over! Ga na het vergaderen ook met het hele team quad rijden, slippen of meedoen aan de escaperoom. Voor een effectieve en actieve vergadering!

De activiteiten bij Fundustry Events beginnen al vanaf slechts €9,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding en groepsfoto. Kies uit onze speciaal samengestelde combi-deals of stel je eigen uitje samen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!