Offroad rijden Eindhoven

Offroad rijden

1 uur FUN!
€54,95
Boek

Fundustry Deal XXL

Dubbel zoveel FUN!
 • Inclusief
  • Ontvangst met koffie & muffin
 • Keuze Activiteit (1e uur)
  • Paintball of Airsoft
  • Klimpark, Lasergamen of Archery Tag
  • Escaperoom of VR-game
  • Highland Games of Expeditie Robinson
  • Workshop Schilderen, Wellness of Zilver
  • Pubquiz of Moordspel
€79,95

Fundustry Deal TOP

Complete ervaring!
 • Inclusief
  • Ontvangst met koffie & muffins
 • Keuze Activiteit (1e uur)
  • Paintball of Airsoft
  • Klimpark, Lasergamen of Archery Tag
  • Escaperoom of VR-game
  • Highland Games of Expeditie Robinson
  • Workshop Schilderen, Wellness of Zilver
  • Pubquiz of Moordspel
 • Keuze Activiteit (2e uur)
  • Nogmaals keuze uit alles hierboven!
 • Keuze Activiteit (3e uur)
  • Quad rijden of Offroad rijden
  • Driften of Slipcursus
  • Nogmaals keuze uit alles hierboven!
 • Incl. gezellige BBQ
  • BBQ (do it yourself) + 3 drankjes
€99,95

Deze bedrijven zijn al fan!

kpn-final
klm
achmea

Off road rijden Eindhoven

Altijd al off road willen rijden in Eindhoven? Geen uitgebreide cursus voor nodig, wel een rijbewijs. Een instructeur legt je graag uit hoe je een terreinwagen moet besturen. Na een korte introductie is het tijd om in de 4×4 wagen te stappen. Je gaat de uitdaging op een off road parcours in Nuenen aan met je terreinwagen. Schuine vlakken, diepe modderkuilen en steile hellingen zijn een eitje voor je nadat je de offroad cursus hebt afgerond. Er wordt op basis van roulatie gereden, zo is het parcours goed toegankelijk en kun je vrienden of collega’s ook laten zien hoe jij de 4×4 wagen in bedwang houdt.

Coronaproof offroad rijden op 1.5 meter

Tijdens het offroad rijden zit je samen in een 4×4 wagen en dat hebben we aangepast naar veiligere omstandigheden. Een plastic scherm tussen bestuurder en bijrijder beschermt jullie allebei. Onderdelen van de terreinwagen worden bij iedere roulatie en na elk evenement goed schoongemaakt. Ook instructeur en deelnemers kunnen gemakkelijk 1,5 meter afstand houden, dat organiseren we met speciale lijnen.


Offroad Rijden Cadeaubon

Wil je dit uitje in Eindhoven graag cadeau geven aan iemand? Dat kan! Bestel nu een cadeaubon voor 1 of 2 uur offroad rijden en geef een adrenalinevolle beleving cadeau. Direct na het bestellen en betalen ontvang je de tegoedbon in je mailbox. Deze kun je digitaal versturen of uitprinten en afgeven aan de gelukkige ontvanger. De ontvanger kan op fundustry.nl/cadeaubon-boeken zijn cadeaubon verzilveren in slechts een paar stappen.

Cadeaubon Offroad Rijden kopen


Offroad wagen

Bij Fundustry Eindhoven maken we gebruik van de 4 wheel drive Daihatsu Feroza’s tijdens het offroad rijden. Een stabiel en degelijk voertuig, geschikt voor off road rijden. Ook ervaren bestuurders kunnen gemakkelijk overweg met dit voertuig. De auto is verrassend wendbaar heeft genoeg vermogen om op gladde hoogtes te klimmen. Ook diepe waterplassen zijn geen moeilijke uitdaging voor deze 4×4 wagen. Indien nodig kan het voertuig zelfs een andere Feroza uit de modder van het parcours in Eindhoven trekken.

Offroad rijden programma

De locatie Eindhoven ligt dicht bij de Belgische grens en ligt dus voor een grote groep mensen in de buurt. Na een warm ontvangst nemen we je mee naar het off road terrein in Nuenen. Daar ligt het off road parcours als op je te wachten. De instructeur vertelt hoe de dag eruit zal zien en geeft een korte uitleg over de terreinwagens. Daarna instappen en het parcours op! Over hellingen en obstakels overmeester jij het parcours. Een offroad uitje in Eindhoven om nooit te vergeten! Woon je niet in de buurt? Bekijk dan de offroad mogelijkheden in Gouda.


Boek Offroad Rijden Eindhoven

Het leukste uitje op 4 wielen boek je snel en gemakkelijk. Direct een datum reserveren en betalen, meteen klaar voor het leukste dagje uit! Heb je een cadeaubon gekregen? Dan kun je de ontvangen code tijdens het boeken invullen. Boek dan het juiste uitje waar je een cadeaubon voor hebt. De prijs wordt dan automatisch verrekend.

Let op: Voor het uitje offroad rijden moet je minimaal 18 jaar zijn en in het bezit van een geldig (schakel)rijbewijs. Ben je 17 jaar en heb je al een rijbewijs, dan moet jouw coach ook het uitje boeken én meerijden tijdens het uitje. Zorg ervoor dat je de begeleiderspas kunt tonen op locatie. 

Offroad Rijden Arrangement 1


Is je groep te groot om te boeken?
Vraag dan een offerte aan!


Cadeaubon Offroad Rijden

Op zoek naar een leuk cadeau? Ga voor een cadeaubon om offroad te rijden, kies voor 1 of 2 uur en verras je vriend(in) met een leuk uitje! Gemakkelijk en snel bestel je een cadeaubon, even afrekenen en binnen 2 minuten een mooie cadeaubon in je mailbox. Klaar om uit te printen en cadeau te geven! Wie ga jij verrassen met dit adrenalinevolle uitje op 4 wielen?!

Let op: Voor het uitje offroad rijden moet je minimaal 18 jaar zijn en in het bezit van een geldig (schakel)rijbewijs. Ben je 17 jaar en heb je al een rijbewijs, dan moet jouw coach ook het uitje boeken én meerijden tijdens het uitje. Zorg ervoor dat je de begeleiderspas kunt tonen op locatie. 

Arrangement 2 Offroad RijdenDe leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Adventures! Met veel centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Adventures organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Adventures ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met diverse centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Adventures goed bereikbaar voor iedereen. Op al onze locaties in Nederland en België is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Adventures? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Adventures heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Adventures beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Fundustry Adventures Logo