De 9 straatjes tour

De 9 Straatjes Tour

Ontdek Amsterdam!
  • De 9 Straatjes Tour
€24,95
Boek

Fundustry XL Deal

Compleet pakket!
  • Koffie met Muffin
  • De 9 Straatjes Tour
  • Kipmenu incl. drankje
€49,95

Fundustry XXL Deal

Meest populair!
  • Koffie of Prosecco met Muffin
  • De 9 Straatjes Tour
  • Extra activiteit naar Keuze
  • Keuze uit BBQ of
   Kipmenu incl. 2 drankjes
€79,95

Deze bedrijven zijn al fan!

Kpn Final
Klm Fan
Achmea

De 9 straatjes tour

In de 17e eeuw is in het oude stadsgebied de grachtengordel ontworpen. De Herengracht, Keizersgracht en Prinsengracht werden door straatjes met elkaar verbonden. Deze vormen nu de 9 straatjes. De 9 straatjes vormen samen een buurt, vol met prachtige, kleine en vintage winkels en restaurants. Wat is er mooier dan deze 9 straatjes vol met schildermonumenten en unieke winkeltjes?

Programma

In het hart van het Wereld erfgoed liggen de 9 straatjes. Dichtbij het Paleis op de Dam, tussen Raadhuisstraat en de Leidsestraat. Daar liggen de Reestraat, Hartenstraat, Berenstraat, Wolvenstraat, Runstraat en de Huidenstraat. Vergeet de Oude spiegel, Gasthuismolen en de Wijde Heisteeg niet! In deze oude straatjes voerden de handel, ambacht en cultuur de boventoon. En nog steeds 400 jaar later, bruist het in deze buurt.

Een verrassende tour door het mooie Amsterdam wat je nog nooit gezien had. Dit deel mag je niet misse en daarom een veel geboekte tour voor zowel jong als oud!

Voor wie?

De De 9 straatjes tour is geschikt voor alle typen uitjes! Zowel bedrijfsuitjes als vriend(inn)en uitjes, teamuitjes of gewoon een gezellige familiedag! Deze Game zit vol met opdrachten waar je samen oplossingen op moet bedenken. Je De 9 straatjes tour tour ook kunnen kiezen als ideaal Teambuilding uitje!

Tour op maat

De 9 straatjes tour is ook leuk om te combineren met een workshop, lunch of diner. Om jouw uitje perfect op maat te maken, mag u gerust even bellen om alle mogelijkheden te bespreken.


Boek 9 Straatjes Tour

Een typische Amsterdamse tour boek je snel en gemakkelijk. Direct een datum reserveren en betalen, meteen klaar voor het leukste dagje uit! Heb je een cadeaubon gekregen? Dan kun je de ontvangen code tijdens het boeken invullen. Boek dan het juiste uitje waar je een cadeaubon voor hebt. De prijs wordt dan automatisch verrekend.

1,5 meter Citygame


Is je groep te groot om te boeken?
Vraag dan een offerte aan!


De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Adventures! Met centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Adventures organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Adventures ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Adventures goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Amsterdam, Gouda, Rotterdam, Dordrecht, Eindhoven, Nijmegen, Antwerpen en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Adventures? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Adventures heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Adventures beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Fundustry Adventures Logo