Harderwijk: Escaperoom Survival Island

Survival Island

Weten jullie te overleven?!
    • Ontsnap uit Survival Island!
  • Extra mogelijkheden
    • Boek een andere escaperoom
€24,95
Boek

Fundustry Deal XXL

Compleet pakket!
    • Ontvangst met koffie & muffin
    • Ontsnap van Survival Island!
    • 1 extra activiteit naar keuze
    • BBQ (do it yourself) + 2 drankjes
€79,95

Fundustry Deal TOP

Meest populair!
    • Ontvangst met koffie & muffins
    • Ontsnap van Survival Island!
    • 2 extra activiteiten naar keuze
    • BBQ (do it yourself) + 3 drankjes
€99,95

Locatie Survival Island


Deze bedrijven zijn al fan!

kpn
achmea
klm

Survival Island - Weten jullie als langst te overleven?!

Het escaperoom verhaal

Jullie zijn aan het genieten van een mooie boottocht, met jullie haren wapperend in de wind met het zonnetje op jullie bol, totdat… jullie boot is gecrasht en de boot is aan het zinken! Jullie weten nog net de rubberboot klaar te maken en over te springen. Daar in de verte zien jullie een onbewoond eiland. Half peddelend en uitgeput bereiken jullie de kust. Poeh dat scheelde een haartje, jullie hebben het overleefd! Daar zitten we dan… maar, wat nu?!

Hoe werkt het escaperoom spel?

Jullie komen in een escaperoom terecht waar jullie voor verschillende uitdagingen komen te staan. Door middel van verschillende opdrachten en puzzels die jullie moeten oplossen, kunnen jullie zo lang mogelijk zien te overleven. Aan de sporen te zien zijn er voor jullie al eerder mensen op dit eiland geweest… Kunnen jullie als groep het langst overleven op een onbewoond eiland tot jullie worden gered? En kunnen jullie binnen één uur zoveel mogelijk escaperoom opdrachten voltooien? En weten jullie de meeste punten te scoren? Wij dagen jullie uit! Bij deze escaperoom werken we met een ranking systeem. Als jullie aan het eind van de maand de meeste dagen weten te overleven zal er een prijs jullie kant op komen!

Geweldig escaperoom uitje!

Bij deze kamer staat de beleving centraal! Ben jij creatief van geest? Denk jij in oplossingen en niet in problemen? Dan is deze escaperoom iets voor jullie!

De adviesleeftijd is 16+ en de ideale groepsgrootte is 5 of 6 personen. Maar groepen tot wel 8 personen kunnen in de escaperoom terecht!

Escaperoom Survival Island Informatie

Capaciteit: minimaal 2 personen, maximaal 8 personen
Ideale groepsgrootte: 5 tot 6 personen
Moeilijkheidsgraad: Moeilijk
Belevingsfactor: Hoog
Adrenalinefactor: Gemiddeld
Ontsnappingspercentage: 39%
Tijdsduur: Maximaal 60 minuten
Adviesleeftijd: 12 jaar*

Puzzeltypes: wiskundige puzzels, verborgen, beeld, licht, geluid en samenwerking.

* Er geldt geen minimale leeftijdsgrens, maar wij adviseren onder de 12 jaar met begeleider de kamers te betreden. De beleving kan spannend zijn en voor sommige opdrachten is het handig als er een volwassene in de buurt is.


Boek Survival Island

De leukste Escape room boek je gemakkelijk en snel. Direct een datum reserveren en betalen, meteen klaar voor het leukste dagje uit! Heb je een cadeaubon gekregen? Dan kun je de ontvangen code tijdens het boeken invullen. Boek dan het juiste uitje waar je een cadeaubon voor hebt. De prijs wordt dan automatisch verrekend.

Onze escaperooms in Amsterdam zijn in het najaar 2022 weer te boeken.

Is je groep te groot om te boeken?
Vraag dan een offerte aan!

Geef een escaperoom cadeau!


De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Adventures! Met veel centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Adventures organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften, escape rooms en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Adventures ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met diverse centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Adventures goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Harderwijk, Antwerpen, Dordrecht, Amsterdam  is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Adventures? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Adventures heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Adventures beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Fundustry Adventures Logo