Prijzen en tijdsduur

2 uur
Just for Fun
 • Quad rijden 1 uur
 • Expeditie Robinson 1 uur
 • Begeleiding
 • Gratis parkeren
 • Gratis groepsfoto
 •  

€ 56,50 p.p.

Boek direct


Deze bedrijven zijn al fan!

kpn
klm
achmea

Gegarandeerd genieten!

Just for Fun

De naam vat al het hele uitje samen. Het gaat namelijk alleen maar om de plezier die je beleefd. Geen hersen krakende activiteiten, moeilijke opdrachten of langdradige instructies. Dit uitje is snel, actief en vol plezier. Quad rijden zorgt voor een ervaring vol actie en met expeditie robinson beleef je een competitieve avontuur met je team! Deze combinatie is ideaal als vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of familiedag. Geniet ook van een uitje vol plezier, boek Just for Fun!

Programma

Na een warm ontvangst op onze locatie gaan we richting ons activiteitenterrein om te beginnen met quad rijden. De instructeur legt in het kort uit wat belangrijk is bij het quad rijden en waar gelet op moet worden. Nadat dit voorbij is, wordt het tijd om de quads te berijden. Eenmaal klaar met een paar actie volle quad races, is het tijd om te beginnen met Expeditie Robinson. Hier liggen verschillende onderdelen klaar. Met je team probeer je alle onderdelen succesvol te voltooien om de overwinning te pakken!

Voorbeeldprogramma

 • 15:00 – Ontvangst op onze locatie
 • 15:15 – Quad rijden
 • 16:15 – Pauze
 • 16:30 – Expeditie Robinson
 • 17:30 – Afsluiting aan de bar

Horeca bij jouw uitje

Toon alle horeca

Om je uitje compleet te maken, verzorgen we ook al het eten en drinken gedurende de dag. Voor, tijdens en na je uitje kun je genieten van een kop koffie of thee, een snack of uitgebreid diner. We hebben vele diverse horeca mogelijkheden. De onderstaande horeca opties kunnen per locatie verschillen. Neem contact met ons op om deze mogelijkheden te bespreken per locatie.

bbq
BBQ
Vanaf 27,50
bitterballen
Borrel snacks
Vanaf 5,95
drinken
Drankjes
Vanaf 2,45
panini
Panini
5,95
lunch
Lunch
Vanaf 12,50

De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Events! Met zeven centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Events organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Events ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met zeven centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Events goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Rijkevorsel en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Events? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Events heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Events beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding en groepsfoto. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

fundustry logo