Fundustry Antwerpen:
Locatie over de grens!

Over de grens in België vind je de locatie Fundustry Antwerpen in Merksplas. Voldoende ruimtes voor games als paintball en airsoft, maar ook een gezellige horeca ruimte waar workshops mogelijk zijn. Unieke voor onze locatie is de nieuwe escape battle room!Adres & Contact

2330 Merksplas
Industrieweg 8

Deze locatie ligt op 45 minuten rijden van Antwerpen Centrum

Telefoon: 0032 3 808 26 65
E-mail: [email protected]

Reistijd vanaf

Breda - 25 min
Antwerpen Centrum - 45 min
Tilburg - 40 min

Faciliteiten

  • Indoor
  • Gratis parkeren
  • Horeca mogelijkheden
  • Net over de NL grens
  • Capaciteit 100 personen

Oneindige mogelijkheden

Een unieke locatie net over de grens in België. Geschikt voor groepen tot maximaal 100 personen. Deze locatie bevindt zich in een oude loods en heeft een uitgebreid paintballveld met een ware legertruck, uitkijkposten, rioolbuizen en autowrakken. In Merksplas is het mogelijk om te paintballen met grote groepen, maar ook Airsoft is mogelijk. Airsoft is de meest realistische vorm van paintball waar de deelnemers echte legeruitrusting krijgen en replica wapens! Wil je toch liever rustig aan doen? Dan kom je gezellig pokeren of quizzen met al je vrienden en vriendinnen! Achteraf of vooraf een hapje en drankje is ook helemaal geen probleem. Meer weten over de horeca mogelijkheden? Neem contact met ons op.


Meest populaire uitjes in AntwerpenHoreca mogelijkheden

Toon alle horeca

Een greep van onze horeca mogelijkheden.

bbq
BBQ
Vanaf 27,50
bitterballen
Borrel snacks
Vanaf 5,95
drinken
Drankjes
Vanaf 2,45
lunch
Lunch
Vanaf 12,50
panini
Panini
5,95
lunch
Lunch
Vanaf 12,50

Kaart van Merksplas


De beste uitjes vind je bij Fundustry Adventures!

Een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of familiedag organiseer je bij Fundustry! Met vele centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry organiseert al jaren succesvolle kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en familiedagen. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit meer dan 20 activiteiten als: quad rijden, slippen, offroad rijden, boogschieten, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry ook uitgebreide horeca mogelijkheden om jouw uitje helemaal compleet te maken.

Met meerdere centraal gelegen locaties in Nederland, is Fundustry goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Amsterdam, Nijmegen, Merksplas en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Komen vergaderen met je collega’s? Dat kan! Fundustry heeft twee geschikte vergaderlocaties, met gratis gebruik van een beamer en flip-over! Ga na het vergaderen ook met het hele team quad rijden, slippen of meedoen aan de escaperoom. Voor een effectieve en actieve vergadering!

De activiteiten bij Fundustry beginnen al vanaf slechts €9,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding. Kies uit onze speciaal samengestelde combi-deals of stel je eigen uitje samen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Fundustry Adventures Logo