Ongevallensimulator

Ongevallensimulator

Weet jij veilig eruit te komen?!
  • Ongevallensimulator
€24,95
Boek

Fundustry XL Deal

Compleet pakket!
  • Koffie met Muffin
  • Ongevallensimulator
  • Kipmenu incl. drankje
€49,95

Fundustry XXL Deal

Meest populair!
  • Koffie of Prosecco met Muffin
  • Ongevallensimulator
  • Extra activiteit naar Keuze
  • Keuze uit BBQ of Kipmenu incl. 2 drankjes
€79,95

Deze bedrijven zijn al fan!

kpn-final
klm
achmea

Voorbereiding op ongelukken!

Ongevallensimulator

Tijdens een auto ongeluk is het heel lastig om helder na te denken. Je komt oog in oog met een onverwachte situatie. Door de shock weet je niet eens wat je moet doen. In welke situatie bevind ik mij? Wat moet ik doen? Waar moet ik heen? Voor je een antwoord hebt gevonden op deze vragen, kan het zelfs te laat zijn.. De ongevallensimulator bootst een ware auto ongeluk na. Je stap de auto in en de simulator draait deze 180 graden, waardoor je letterlijk onderste boven bent. Vanaf dit punt wordt door een professionele instructeur stap voor stap verteld hoe je moet ontsnappen uit deze situatie. Uiteindelijk ontsnap je op een leuke en educatieve manier uit de auto. Boek nu ook de ongevallensimulator, want een ongevallensimulator redt levens!

Bedrijfsuitje Ongevallensimulator

Een ongevallensimulator is ook ideaal als onderdeel van een bedrijfsuitje. Al je collega’s leren op een leuke en educatieve manier voorbereid te zijn tegen ongelukken. Daarnaast is er ook genoeg ruimte voor andere activiteiten als: driften, slipcursus, paintballen, klimmen, escaperoom en meer! Een ongevallensimulator is ook zeer populair onder bijvoorbeeld rijscholen, autozaken en transportbedrijven. Wil je ook weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf? Speciale wensen, combinaties of een speciaal op maat gemaakte programma? Vraag een offerte aan of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.


Boek Ongevallensimulator

De ongevallensimulator boek je snel en gemakkelijk. Direct een datum reserveren en betalen, meteen klaar voor het leukste dagje uit! Heb je een cadeaubon gekregen? Dan kun je de ontvangen code tijdens het boeken invullen. Boek dan het juiste uitje waar je een cadeaubon voor hebt. De prijs wordt dan automatisch verrekend.

Vacature Driften


Is je groep te groot om te boeken?
Vraag dan een offerte aan!


De leukste bedrijfsuitjes vind je bij Fundustry Adventures!

Een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of familiedag organiseer je bij Fundustry! Met centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Adventures organiseert al jaren succesvolle kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en familiedagen. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit meer dan 20 activiteiten als: quad rijden, slippen, offroad rijden, boogschieten, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Adventures ook uitgebreide horeca mogelijkheden om jouw uitje helemaal compleet te maken.

Met centraal gelegen locaties in Nederland, is Fundustry Adventures goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Amsterdam, Antwerpen, Dordrecht en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Komen vergaderen met je collega’s? Dat kan! Fundustry Adventures heeft twee geschikte vergaderlocaties, met gratis gebruik van een beamer en flip-over! Ga na het vergaderen ook met het hele team quad rijden, slippen of meedoen aan de escaperoom. Voor een effectieve en actieve vergadering!

De activiteiten bij Fundustry Adventures beginnen al vanaf slechts €9,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding. Kies uit onze speciaal samengestelde combi-deals of stel je eigen uitje samen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Fundustry Adventures Logo