Prijzen en tijdsduur

2 uur
Wallentour Basis
 • Unieke ervaring
 • Met een gids over de Wallen
 •  
 •  
 •  
 •  

€ 24,95 p.p.

Boek direct
2,5 uur
Wallentour Extra
 • Unieke ervaring
 • Met een gids over de Wallen
 • Inclusief Lunch
 •  
 •  
 •  

€ 44,95 p.p.

Boek direct
3 uur
Wallentour Ultra
 • Unieke ervaring
 • Met een gids over de Wallen
 • Inclusief 3-gangen diner
 •  
 •  
 •  

€ 54,95 p.p.

Boek direct


Deze bedrijven zijn al fan!

Kpn Final
Klm Fan
Achmea

Tour door de bekendste wijk van Nederland!

De wallen

Over de Wallen in Amsterdam wordt veel gesproken. Het is een soort spannende taboe waar veel mensen over praten maar het nog nooit met eigen ogen hebben gezien. Dit is je kans om eens gezellig met een groep de Wallen te bekijken. De Wallen Tour kan voor vele activiteiten. Ga jij op pad met je collega’s of neem je een goede vriend in de maling? Verras bijvoorbeeld eens de vrijgezel door als vrijgezellenfeest hem op de Wallen neer te zetten. Laat hem dat maar eens uitleggen de dag erna aan zijn toekomstige vrouw!

Onze gidsen

De gidsen van de Wallen Tour nemen je graag mee door de spannende straatjes van Amsterdam. De Fundustry locatie Amsterdam ligt praktisch aan de Wallen dus onze gidsen zullen experts zijn op het gebied van de dagelijkse gebeurtenissen. Bovendien is een gids van Fundustry altijd in voor een enthousiaste middag waarbij fun centraal staat! Je kunt onze gidsen alles vragen!

Programma

Wat kunt u van de Wallen Tour verwachten? U wordt op een prachtige locatie midden in Amsterdam verwacht door een van onze gidsen. De gids zal tijdens de tour heerlijke en spannende verhalen kunnen vertellen over de Wallen. Hoeveel krijgt een prostituee eigenlijk betaald? En bestaan pooiers nog? Hoeveel ramen zijn er nou op de Amsterdamse wallen? Met dit soort vragen kunt u allemaal terecht bij onze gids! Uiteraard is er tijd voor een lekker bakkie pleur of een hassebassie in een van de vele Amsterdamse cafés. De Wallen Tour kan ik verschillende talen gegeven worden, vraag voor de mogelijkheden bij Fundustry.

Een uitje met spanning, gezelligheid en nieuwsgierigheid. De Wallen tour kan voor elk soort uitje en zorgt voor een onvergetelijke dag. Onze enthousiaste gidsen zorgen ervoor dat je alles te weten komt over de Wallen. Kom eens langs bij Fundustry Events!

Heerlijk lunchen of dineren?

De Wallen tour is ook leuk om te combineren met een workshop, lunch of diner. Bekijk ons uitgebreide menukaart voor de lekkerste BBQ’s en gerechten. Om jouw uitje perfect op maat te maken, mag u gerust even bellen om alle mogelijkheden te bespreken.

De Luxe Lunch bestaat uit:

3 luxe belegde broodjes naar keuze

Inclusief melk, jus d orange, koffie of thee.

Het 3-gangen diner bestaat uit:

Vooraf een tapasplank

Als hoofdgerecht keuze uit spareribs, kipkluifjes, kipsaté of quiche (vegetarisch)

Nagerecht keuze uit een koffie compleet of een stukje ijstaart.

 


Horeca mogelijkheden

Toon alle horeca

Om je uitje compleet te maken, verzorgen we ook al het eten en drinken gedurende de dag. Voor, tijdens en na je uitje kun je genieten van een kop koffie of thee, een snack of uitgebreid diner. We hebben vele diverse horeca mogelijkheden. De onderstaande horeca opties kunnen per locatie verschillen. Neem contact met ons op om deze mogelijkheden te bespreken per locatie.

bbq
BBQ
Vanaf 27,50
bitterballen
Borrel snacks
Vanaf 5,95
drinken
Drankjes
Vanaf 2,45
lunch
Lunch
Vanaf 12,50
panini
Panini
5,95

De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Events! Met tien centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Events organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Events ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met tien centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Events goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Apeldoorn, Amsterdam, Gouda, Rotterdam, Dordrecht, Eindhoven, Nijmegen, Antwerpen en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Events? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Events heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Events beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding en groepsfoto. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

fundustry logo zwart