Prijzen en tijdsduur

2 uur
Wij Houden Van Holland
 • Speel Hollandse spelletjes in de stad
 • Op Fundustry of Eigen locatie
 • In meer dan 65 steden
 • Incl. materialen, begeleiding, groepsfoto
 •  
 •  

€ 24,95 p.p.

Boek direct
3 uur
Wij Houden Van Holland Extra
 • Speel Hollandse spelletjes in de stad
 • Op Fundustry of Eigen locatie
 • Incl. materialen, begeleiding, groepsfoto
 • Luxe lunch
 •  
 •  

€ 39,95 p.p.

Boek direct
4 uur
Wij Houden Van Holland Ultra
 • Speel Hollandse spelletjes in de stad
 • Op Fundustry of Eigen locatie
 • Incl. materialen, begeleiding, groepsfoto
 • Chocolade Fun Basis Workshop
 •  
 •  

€ 54,95 p.p.

Boek direct


Deze bedrijven zijn al fan!

kpn
klm
achmea

Speel leuke Hollandse spelletjes!

De citygame wordt gespeeld op een van onze locaties in de dichtsbijzijnde stad of in een stad naar keuze. De ‘Wij houden van Holland’ citygame is actief, spannend en zorgt voor een goede strijd tussen de teams. Populair om te spelen in Groningen, Breda, Utrecht en Amsterdam, maar in meer dan 65 steden mogelijk.

Hoe werkt het wij houden van Holland stadsspel?
Een van onze professionele begeleiders ontvangt jullie op de afgesproken locatie en begeleidt jullie gedurende de hele citygame.
Het spel wordt in teams gespeeld en je strijd dus tegen elkaar. Je speelt 10 verschillende “Hollandse” opdrachten waar punten mee te verdienen zijn.
Soms spelen de teams tegen elkaar, en soms doe je als team een opdracht apart.
Het begin is op een afgesproken locatie en ook de eindlocatie wordt afgesproken. Op deze eindlocatie nuttigen we een drankje. Daar wordt ook de winnaar bekend gemaakt. Het team met de meeste punten wint.

Citygame in stad naar keuze of op eigen locatie
Wil je deze citygame spelen in een stad naar keuze of op een eigen locatie? Dat kan! Voor eigen locatie geldt een toeslag van €5,- per persoon. Daarbij rekenen we een starttarief van €25,- per citygame en een vergoeding van €1,10 per km (gerekend vanuit onze vestiging in Rotterdam). De kosten voor een stad naar keuze worden bij de reservering aangegeven.

Een citygame kun je al doen met een klein gezelschap vrienden of familie. Uiteraard zijn er ook genoeg mogelijkheden voor grotere groepen

De Lunch bestaat uit:

3 luxe belegde broodjes naar keuze

inclusief melk, jus d orange, koffie of thee.

Bekijk hier de Chocolade Fun Basis Workshop.


Horeca mogelijkheden

Toon alle horeca

Om je uitje compleet te maken, verzorgen we ook al het eten en drinken gedurende de dag. Voor, tijdens en na je uitje kun je genieten van een kop koffie of thee, een snack of uitgebreid diner. We hebben vele diverse horeca mogelijkheden. De onderstaande horeca opties kunnen per locatie verschillen. Neem contact met ons op om deze mogelijkheden te bespreken per locatie.

bbq
BBQ
Vanaf 27,50
bitterballen
Borrel snacks
Vanaf 5,95
drinken
Drankjes
Vanaf 2,45
panini
Panini
5,95
lunch
Lunch
Vanaf 12,50

De leukste bedrijfsuitjes vind je bij Fundustry Events!

Een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of familiedag organiseer je bij Fundustry! Met tien centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Events organiseert al jaren succesvolle kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en familiedagen. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit meer dan 20 activiteiten als: quad rijden, slippen, offroad rijden, boogschieten, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Events ook uitgebreide horeca mogelijkheden om jouw uitje helemaal compleet te maken.

Met tien centraal gelegen locaties in Nederland, is Fundustry Events goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Gouda, Rotterdam, Dordrecht, Eindhoven, Nijmegen, Amsterdam, Apeldoorn, Antwerpen en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Komen vergaderen met je collega’s? Dat kan! Fundustry Events heeft twee geschikte vergaderlocaties, met gratis gebruik van een beamer en flip-over! Ga na het vergaderen ook met het hele team quad rijden, slippen of meedoen aan de escaperoom. Voor een effectieve en actieve vergadering!

De activiteiten bij Fundustry Events beginnen al vanaf slechts €9,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding en groepsfoto. Kies uit onze speciaal samengestelde combi-deals of stel je eigen uitje samen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

fundustry logo