Wij Houden Van Holland Indoor

Wij houden van Holland

Typisch Hollandse Quiz!
  • Wij Houden van Holland Quiz
€29,95
Boek direct

Fundustry XXL Deal

Meest populair!
  • Koffie of Prosecco met Muffin
  • Wij Houden van Holland Quiz
  • Extra activiteit naar Keuze
  • Keuze uit BBQ of 3 gangen menu
€79,95

Fundustry TOP Deal

Compleet pakket!
  • Koffie of Prosecco met Muffin
  • Wij Houden van Holland Quiz
  • Extra 2 activiteiten naar Keuze
  • Keuze uit BBQ of 3 gangen menu incl. onbeperkt drinken
€99,95

Deze bedrijven al zijn fan!

kpn
klm
achmea

Net zoals het televisieprogramma!

Op zoek naar een leuk Hollands uitje vol met lol, actie en hilariteit? Dan is de wij houden van Holland indoorgame geschikt voor jullie. Laat je verassen door allerlei grappige weetjes over ons kleine landje.

Hoe spelen we de wij van houden Holland indoorgame:
Je speelt met teams tegen elkaar, hoe meer deelnemers, hoe meer groepen.  Je speelt 10 verschillende “Hollandse” opdrachten waar punten mee te verdienen zijn.
Soms spelen de teams tegen elkaar, en soms doe je als team een opdracht apart. Het team met de meeste punten wint. Al met al een spel vol met hilariteit en actie.

Citygame voor Iedereen

Een citygame kun je al doen met een klein gezelschap vrienden of familie. Uiteraard zijn er ook genoeg mogelijkheden voor grotere groepen


Wij houden van Holland Boeken


Is je groep te groot om te boeken?
Vraag dan een offerte aan!


De leukste bedrijfsuitjes vind je bij Fundustry Adventures!

Een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of familiedag organiseer je bij Fundustry! Met centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Adventures organiseert al jaren succesvolle kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en familiedagen. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit meer dan 20 activiteiten als: quad rijden, slippen, offroad rijden, boogschieten, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Adventures ook uitgebreide horeca mogelijkheden om jouw uitje helemaal compleet te maken.

Met centraal gelegen locaties in Nederland, is Fundustry Adventures goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Gouda, Rotterdam, Dordrecht, Eindhoven, Nijmegen, Amsterdam, Antwerpen, Apeldoorn en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Komen vergaderen met je collega’s? Dat kan! Fundustry Adventures heeft twee geschikte vergaderlocaties, met gratis gebruik van een beamer en flip-over! Ga na het vergaderen ook met het hele team quad rijden, slippen of meedoen aan de escaperoom. Voor een effectieve en actieve vergadering!

De activiteiten bij Fundustry Adventures beginnen al vanaf slechts €9,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding en groepsfoto. Kies uit onze speciaal samengestelde combi-deals of stel je eigen uitje samen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Fundustry Adventures Logo