Jordaan tour

Jordaan Tour

2 uur
  • Unieke Jordaan Tour
€24,95
Boek

Fundustry XL Deal

Compleet pakket!
  • Koffie met Muffin
  • Unieke Jordaan Tour
  • Kipmenu incl. drankje
€49,95

Fundustry XXL Deal

Meest populair!
  • Koffie of Prosecco met Muffin
  • Uniek Jordaan Tour
  • Extra activiteit naar Keuze
  • Keuze uit BBQ of
   Kipmenu incl. 2 drankjes
€79,95

Deze bedrijven zijn al fan!

Kpn Final
Klm Fan
Achmea

Jordaan tour Amsterdam

Leer tijdens de Jordaan Tour deze prachtige buurt kennen. Wist je dat deze buurt al sinds vroeger bekend staat als arbeiderswijk? Tegenwoordig is het een super levendige wijk, vol met ondernemers, artiesten en studenten.

Programma

Een heel enthousiaste gids gaat je meenemen door de Jordaan en gaat van alles vertellen over de buurt. Je wordt ontvangen op een unieke locatie midden in de Jordaan. Vanaf hier start de tour en ga je wandelen langs de hofjes en nog veel en veel meer bijzondere plekjes in de Jordaan, in het mooie Amsterdam. Er worden anekdotes, verhalen over de rijke geschiedenis en heel veel leuke weetjes verteld. Een unieke ervaring en wat anders dan een Amsterdamse tour. Ondertussen even een stop maken in een van de gezelligste kroegen van de Jordaan? Of loop je door naar ‘’het einde van de wereld’’

Heerlijk lunchen of dineren?

De Jordaan tour is ook leuk om te combineren met een workshop, lunch of diner. Bekijk ons uitgebreide menukaart voor de lekkerste BBQ’s en gerechten. Om jouw uitje perfect op maat te maken, mag u gerust even bellen om alle mogelijkheden te bespreken.

Jordaan Tour voor Iedereen

De Jordaan tour is geschikt voor alle typen uitjes! Zowel bedrijfsuitjes als vriend(inn)en uitjes, teamuitjes of gewoon een gezellige familiedag! Deze Game zit vol met opdrachten waar je samen oplossingen op moet bedenken. Je zou De Jordaan tour ook kunnen kiezen als ideaal Teambuilding uitje!


Boek Jordaan Tour

Een typische Amsterdamse tour boek je snel en gemakkelijk. Direct een datum reserveren en betalen, meteen klaar voor het leukste dagje uit! Heb je een cadeaubon gekregen? Dan kun je de ontvangen code tijdens het boeken invullen. Boek dan het juiste uitje waar je een cadeaubon voor hebt. De prijs wordt dan automatisch verrekend.

1,5 meter Citygame


Is je groep te groot om te boeken?
Vraag dan een offerte aan!


De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Adventures! Met centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Adventures organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Adventures ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Adventures goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Amsterdam, Gouda, Rotterdam, Dordrecht, Eindhoven, Nijmegen, Antwerpen en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Adventures? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Adventures heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Adventures beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Fundustry Adventures Logo