Prijzen en tijdsduur

3 uur
Play the Game
 • 1,5 uur Paintball
 • Onbeperkt paintballs
 • 1,5 uur Offroad rijden
 • Inclusief begeleiding
 • Gratis groepsfoto
 •  

€ 75,- p.p.

Boek direct


Deze bedrijven zijn al fan!

kpn
klm
achmea

Tijd voor Play the Game!

Play the Game

Samen met je groep stap je de paintball arena in om een onvergetelijke strijd te beleven. Daarnaast ga je de uitdaging aan op een ander terrein. Je gaat namelijk Offroad rijden met een stoere terreinwagen, op een parcours vol steile hellingen en heuvels. Of je nou komt voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag, alles wordt speciaal op maat gemaakt voor jouw groep. Geniet ook van dit uitje vol adrenaline en actie, boek Play the Game!

Programma

Na een warm ontvangst op onze locatie gaan we richting onze stoere terreinwagens om 4×4 te rijden. De instructeur legt kort uit wat belangrijk is bij het offroad rijden en waar allemaal op gelet moet worden. Na de instructies is het tijd om in de auto’s te stappen en beginnen aan het avontuur. Van de ene steile helling na de andere ga je het parcours af. Nu je adrenaline niveau aardig op pijl is, wordt het tijd om hier een aantal schepjes bovenop te doen met een potje paintball!

Je kleedt je om, doet je helm om en pakt je wapen. Het is oorlog! Na een korte instructie over de regels en het gebruik van de wapen mag je erop losschieten in onze paintball arena. Schakel jij de meeste tegenstanders uit? Of vind je een strategische manier om de vlag te veroveren? Het wordt in ieder geval een strijd om niet snel te vergeten.

Voorbeeldprogramma

 • 13:00 – Ontvangst op onze locatie
 • 13:15 –  Offroad rijden
 • 14:45 – Pauze
 • 15:00 – Paintballen
 • 16:30 – Afsluiting aan de bar

Horeca bij jouw uitje

Toon alle horeca

Om je uitje compleet te maken, verzorgen we ook al het eten en drinken gedurende de dag. Voor, tijdens en na je uitje kun je genieten van een kop koffie of thee, een snack of uitgebreid diner. We hebben vele diverse horeca mogelijkheden. De onderstaande horeca opties kunnen per locatie verschillen. Neem contact met ons op om deze mogelijkheden te bespreken per locatie.

bbq
BBQ
Vanaf 27,50
bitterballen
Borrel snacks
Vanaf 5,95
drinken
Drankjes
Vanaf 2,45
panini
Panini
5,95
lunch
Lunch
Vanaf 12,50

De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Events! Met zeven centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Events organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Events ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met zeven centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Events goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Rijkevorsel en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Events? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Events heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Events beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding en groepsfoto. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

fundustry logo