Prijzen en tijdsduur

Heldenmissie
Jack Sparrow
 • 2 uur speurtocht
 • Begeleiding
 • Groepsfoto
 •  
 •  
 •  

€ 6,25 p.p.€125 per groep

Boek direct
Heldenmissie
Jack Sparrow
 • 2 uur speurtocht
 • Pannenkoeken-menu
 • Onbeperkt limonade
 • Begeleiding
 • Groepsfoto
 •  

€ 6,25 p.p.€125 per groep + €5 p.p.

Boek direct

Een speurend kinderfeestje!

Captain Jack Sparrow

Het was 1680. Met mijn schip ‘ De Verfbal’ bevoer ik de woeste zeeën samen met mijn bemanning. Door een verschrikkelijke gevecht op zee verging het schip en verdronk alle bemanning. Ik was de enige die wist te overleven op een stuk drijfhout. Ik was alles kwijt. Behalve dan onze schat die we drie jaar terug tijdens een rooftocht in Australië hadden buitgemaakt. Deze schat besloot ik te begraven op een plek waar niemand deze zou vinden…..

Het kinderfeestje Heldenmissie Jack Sparrow is een spannende speurtocht naar de verborgen schat! Met alle vrienden en vriendinnetjes ga je op schattenjacht. Met aanwijzingen, puzzels en een goede samenwerking probeer je de verborgen schat te vinden. Dit kinderfeestje duurt 2 uur en is leuk voor kinderen tot 7 jaar. Ouder dan 7 jaar? Bekijk ook de Heldenmissie Inspector Gadget, deze missie bevat moeilijkere opdrachten en vaardigheden! Dit arrangement is inclusief begeleiding. De Heldenmissie vindt binnen plaats, zo kan het ook met regenachtig weer doorgaan!

Let op!

Dit arrangement heeft een vaste prijs van €125,- tot 20 kinderen. Met een groep van 20 kinderen kost het kinderfeestje slechts €6.25 per kind. Wordt het kinderfeestje echter voor meer dan 20 kinderen geboekt, dan komt hier weer €125 bovenop tot weer extra 20 kinderen. Dus de heldenmissie Jack Sparrow wordt niet per kind gerekend, maar per groep (tot 20 personen).

Een compleet kinderfeestje!

Een gezellige afsluiting van het feestje doe je met een heerlijke pannenkoeken-menu en onbeperkte limonade! Laat de rommel maar staan, dat regelen wij! Het kinderfeestje wordt op deze manier helemaal verzocht tot in de puntjes! Bekijk hieronder onze upgrade!


Eten & Drinken

Toon alle horeca

Om je kinderfeestje compleet te maken, verzorgen we ook al het eten en drinken gedurende de dag. Voor, tijdens en na je kinderfeestje kun je genieten van een kop koffie of thee, een snack of uitgebreid diner. We hebben vele diverse horeca mogelijkheden. De onderstaande horeca opties kunnen per locatie verschillen. Neem contact met ons op om deze mogelijkheden te bespreken per locatie.

BBQ
Vanaf 24,95
Borrel snacks
Vanaf 4,95
Buffet
24,95
Drankjes
Vanaf 2,25
Panini
4,95
Lunch
Vanaf 9,95

De leukste kinderfeestjes vind je bij Fundustry!

Een kinderfeestje organiseer je bij Fundustry Events! Met acht centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Events organiseert al jaren succesvolle kinderfeestje. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een kinderfeestje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Events ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je kinderfeestje helemaal compleet te maken.


Met zeven centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Events goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Rijkevorsel, Dordrecht en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Events? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Events heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De kinderfeestje bij Fundustry Events beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle kinderfeestje zijn inclusief begeleiding en groepsfoto. Kies uit onze kinderfeestje of vraag een offerte aan om zelf een kinderfeestje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!