Bierproeverij

Bierproeverij

Ontdek nieuwe smaken!
  • Bierproeverij
€34,95

Fundustry XL Deal

Compleet pakket!
  • Koffie met Muffin
  • Bierproeverij
  • Kipmenu incl. drankje
€49,95

Fundustry XXL Deal

Meest populair!
  • Koffie of Prosecco met Muffin
  • Bierproeverij
  • Extra activiteit naar Keuze
  • Keuze uit BBQ of
   3 gangen menu
€79,95

Deze bedrijven zijn al fan!

kpn
achmea
klm

Een heerlijke Bierproeverij!

Tijdens deze bierproeverij krijgt u verschillende bieren te proeven. In de workshop nemen we onder andere trappistenbier en andere heerlijke speciaalbieren mee. Elk biertje heeft zijn eigen smaak, geur en kleur en dat geeft hem zijn unieke karakter. Van 8 verschillende bieren krijgt u een proefglas vol om de smaak rustig door de mond te laten gaan. Om tussendoor de smaak te neutraliseren serveren wij bij de extra workshop een Tapasplank. Deze bestaat uit diverse soorten worst, broodjes met aioli en tapenade, mexicaans wrapje en hapjes.

Voorbeelden van bieren die o.a. geschonken worden (kan variëren in voorraad en seizoen):
– Westmalle Dubbel
– Karmeliet Tripel
– De Koninck Pale Ale

Alsof u bij een bierbrouwerij bent, komt u binnen in een echt proeflokaal. Aangekleed met de ingrediënten en apparaten uit het brouwproces om volledig in de sfeer te komen. Na enkele biertjes zal die er goed in komen te zitten. Deze workshop is ideaal voor een vrijgezellenfeest, omdat er alcohol wordt geschonken is de minimale leeftijd van deelname 18 jaar. Denk er ook aan om een taxi te regelen of op de fiets te komen 😉


Bierproeverij Combineren

Deze bierproeverij is goed te combineren met bijvoorbeeld:
De Pokeravond
De Vrijgezellenquiz


De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Adventures! Met centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Adventures organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Adventures ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Adventures goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Gouda, Rotterdam, Dordrecht, Eindhoven, Nijmegen, Rijkevorsel en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Adventures? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Adventures heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Adventures beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding en groepsfoto. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Fundustry Adventures Logo