Workshop Graffiti

Workshop Graffiti

Spuit erop los!
  • Workshop Graffiti Spuiten
€34,95
Boek direct

Fundustry XL Deal

Compleet pakket!
  • Koffie met Muffin
  • Workshop Graffiti Spuiten
  • Kipmenu incl. drankje
€49,95

Fundustry XXL Deal

Meest populair!
  • Koffie of Prosecco
   met Muffin
  • Workshop Graffiti Spuiten
  • Extra activiteit naar Keuze
  • Keuze uit BBQ of
   3 gangen menu
€79,95

Deze bedrijven zijn al fan!

kpn
klm
achmea

Workshop Graffiti Spuiten

Heb je zelf altijd al eens een Graffiti kunstwerk willen maken of ben je erg creatief, maar heb je nog nooit een graffiti kunstwerk gemaakt? Dan is de Graffiti workshop perfect voor jou. Tijdens deze creatieve workshop maak je je eigen unieke kunstwerk geheel naar eigen wens. De Graffiti Workshop is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. De workshop kan op een Fundustry locatie of op een locatie naar keuze gegeven worden. Het is tijdens de Graffiti workshop wel handig om oude kleren aan te doen.

Ontwerpen en Spuiten

Tijdens de Graffiti Workshop ga je eerst een ontwerp maken van wat jij mooi vindt. Denk bijvoorbeeld aan graffiti letters, je eigen graffiti naam, een portret of een sjabloon. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Dit ontwerp ga je vervolgens met potlood op een schildersdoek van 60x80cm schetsen. Wanneer je tevreden bent over je ontwerp ga je deze met een spuitbus op waterbasis inspuiten. Er zijn ook opzetstukjes aanwezig om je kunstwerk zo gedetailleerd mogelijk te maken. Wanneer je tevreden bent over je creatie, dan mag je deze meenemen naar huis om je kunstwerk op een mooi plekje neer te zetten of op te hangen.

Spuitbussen op waterbasis

Er wordt gewerkt met spuitbussen op waterbasis. Deze spuitbussen worden gebruikt omdat je deze makkelijk binnen kunt gebruiken zonder dat daar nare gevolgen aan zitten. Ook is verf op water basis geur arm, snel drogend, niet vergelend, elastischer en beter voor het milieu! Verf op waterbasis is niet per definitie uitwasbaar, voor het grootste gedeelte wel, maar spetters zijn op eigen risico!

Groepsuitje

De Graffiti Workshop bevordert de samenwerking binnen een groep. De workshop bevordert de samenwerking binnen een groep omdat je elkaar kunt helpen of samen kunt brainstormen over bepaalde ideeën. De Workshop is dus erg geschikt voor bijvoorbeeld een vrienden- of vriendinnen dag, bedrijfsuitje, personeelsfeest of vrijgezellenfeest.

Upgrades

Bij de basis workshop Graffiti krijgt iedereen 1 schildersdoek. Wanneer het ‘extra’ pakket gekozen wordt, dan krijg je als groep een gezamenlijk doek extra. Dit zou tijdens een bedrijfsuitje erg leuk zijn omdat je dit doek dan bijvoorbeeld in het kantoor op zou kunnen hangen. Bij het uitgebreide pakket krijgt een ieder 2 schildersdoeken. Zo kun je twee in plaats van één kunstwerk maken.

Thuis Graffiti Spuiten

Deze workshop op eigen locatie houden is ook mogelijk. Voor eventuele prijzen kun je terecht bij ‘Boek direct’. Een workshop kun je al doen met een klein gezelschap vrienden of familie. Uiteraard hebben we ook genoeg plek voor grotere groepen.

Combineer dit geweldig uitje met een heerlijk menu!


Boek Graffiti Workshop


Is je groep te groot om te boeken?
Vraag dan een offerte aan!


De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Adventures! Met centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Adventures organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Adventures ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Adventures goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Gouda, Rotterdam, Dordrecht, Eindhoven, Nijmegen, Antwerpen, Amsterdam en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Adventures? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Adventures heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Adventures beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding en groepsfoto. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Fundustry Adventures Logo