Prijzen en tijdsduur

Cupcake Workshop
 • Cupcake workshop
 • Onbeperkt ranja
 •  
 •  
 •  
 •  

€ 19,95 p.p.1 uur

Boek direct
Cupcake Workshop + Eten
 • Cupcake workshop
 • Onbeperkt ranja
 • Pannenkoeken of Pizza
 •  
 •  
 •  

€ 27,50 p.p.Compleet!

Boek direct


Gegarandeerd succes met de cupcake workshop!

Cupcake workshop

Op één van onze vele locaties kom je langs om de lekkerste cupcakes te maken! Samen met je vrienden en vriendinnen ga je een unieke cupcake maken vol heerlijke versieringen. De Cup Cake Workshop is een 1 uur durende workshop waar kinderen aan de slag gaan met het versieren van cupcakes. Het is een laagdrempelige activiteit waarbij de kinderen zelf hun tempo kunnen bepalen. Met veel versieringen is haast geen enkele cupcake hetzelfde. Creativiteit is bij deze workshop ook niet vereist. Het gaat juist meer om de gezelligheid tijdens de workshop dan het maken van de mooiste cupcake.

Een unieke cupcake maken!

Je krijgt een eigen cupcake die je kan versieren, zoals jij het wil. Wordt het een simpele cupcake met wat chocolaatjes en krijgt het een volle laag marsepein over zich heen met allerlei leuke vormpjes? De keuze is aan jou! Uiteindelijk is het tijd om te smullen! Nadat de cupcakes klaar zijn mag je ze lekker opeten! Wil je liever jouw cupcake bewaren? Dat mag uiteraard ook, geen probleem! Dit kinderfeestje is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

Een compleet kinderfeestje!

Een gezellige afsluiting van het feestje doe je met een heerlijke pannenkoeken-menu en onbeperkte limonade! Laat de rommel maar staan, dat regelen wij! Het kinderfeestje wordt op deze manier helemaal verzocht tot in de puntjes! Bekijk hieronder onze upgrade!


Eten & Drinken

Toon alle horeca

Om je kinderfeestje compleet te maken, verzorgen we ook al het eten en drinken gedurende de dag. Voor, tijdens en na je kinderfeestje kun je genieten van een kop koffie of thee, een snack of uitgebreid diner. We hebben vele diverse horeca mogelijkheden. De onderstaande horeca opties kunnen per locatie verschillen. Neem contact met ons op om deze mogelijkheden te bespreken per locatie.

bbq
BBQ
Vanaf 27,50
bitterballen
Borrel snacks
Vanaf 5,95
drinken
Drankjes
Vanaf 2,45
panini
Panini
5,95
lunch
Lunch
Vanaf 12,50

De leukste kinderfeestjes vind je bij Fundustry!

Een kinderfeestje organiseer je bij Fundustry Events! Met veel centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Events organiseert al jaren succesvolle kinderfeestje. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een kinderfeestje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Events ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je kinderfeestje helemaal compleet te maken.


Met diverse centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Events goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Rijkevorsel en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Events? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Events heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De kinderfeestje bij Fundustry Events beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle kinderfeestje zijn inclusief begeleiding en groepsfoto. Kies uit onze kinderfeestje of vraag een offerte aan om zelf een kinderfeestje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

fundustry logo