Prijzen en tijdsduur

2,5 uur
Erotische Bonbons basis
 • Maak zelf 10 lekkere bonbons
 • Incl. ingrediënten en materialen
 • Professionele begeleiding + groepsfoto
 •  
 •  
 •  

€ 39,95 p.p.

Boek direct
3 uur
Erotische Bonbons extra
 • Maak zelf 15 lekkere bonbons
 • Incl. ingrediënten enmaterialen
 • Professionele begeleiding +groepsfoto
 •  
 •  
 •  

€ 44,95 p.p.

Boek direct
3 uur
Erotische Bonbons uitgebreid
 • Maak zelf 20 lekkere bonbons
 • Incl. ingrediënten & materialen
 • Professionele begeleiding +groepsfoto
 •  
 •  
 •  

€ 49,95 p.p.

Boek direct


Deze bedrijven zijn al fan!

kpn
klm
achmea

Erotische Bonbons maken

Stiekeme liefde voor chocolade? Toe aan een sexy workshop? Ben je helemaal weg van chocolade? En zou je graag eens je eigen chocolade bonbons willen maken in spannende figuurtjes? Dan is de Erotische Bonbon workshop een ontzettend leuke workshop voor jou! Tijdens deze workshop creëer je je eigen overheerlijke bonbons. Deze maak je geheel naar eigen wens in elke vorm jij leuk vindt. Met de keuze uit verschillende soorten chocola, wordt het gegarandeerd een overheerlijke creatie. En met de ruime keuze in vormpjes wordt het sowieso lachen! Wanneer de workshop afgelopen is, neem je je zelfgemaakte bonbons mee naar huis om ze vervolgens lekker op te eten, of om ze te delen met je partner.

Bonbon vormen

Denk aan chocolade boobies, of een lolly om aan te likken. Hilarische workshop met je vriendinnen waar je echt je tanden in een (chocolade) penis kunt zetten. Natuurlijk is ook aan de mannen gedacht. Zo kun je een setje chocolade lippen maken of een lekkere lolly ;-). Vormen in alle soorten en maten, ook gewone liefdevolle vormen zoals hartjes en sterretjes zijn mogelijk.

Werkwijze

Tijdens de workshop erotische bon bons maken maak je zelf je eigen chocolade bon bons. Deze kun je geheel naar eigen wens decoreren en vullen. De Bonbons kun je maken van verschillende soorten chocola. Hierbij heb je de keus uit melk, pure en witte chocolade. Eerst kies je uit de verschillende soorten chocolade, waar jij het liefst je tanden in zit. Vervolgens giet je de chocolade in een sexy vormpje. Daarna kun je deze gaan vullen of decoreren met slagroom en/of marsepein. Hoe je dit doet is helemaal je eigen keuze!

Voor wie?

De workshop erotische bonbons maken is geschikt voor de chocolade liefhebbers onder ons. Dit kan dus gelden voor zowel mannen als vrouwen. De workshop is erg geschikt om te doen tijdens een vriendinnen- of vrienden dag of vrijgezellenfeest. Gezelligheid en FUN staan voorop bij deze workshop bonbons maken. Liever geen erotiek, maar wel lekkere bonbons maken? Bekijk dan onze workshop bonbons maken waar je vierkante en ronde bonbons gaat maken met vulling en decoratie.


Horeca mogelijkheden

Toon alle horeca

Om je uitje compleet te maken, verzorgen we ook al het eten en drinken gedurende de dag. Voor, tijdens en na je uitje kun je genieten van een kop koffie of thee, een snack of uitgebreid diner. We hebben vele diverse horeca mogelijkheden. De onderstaande horeca opties kunnen per locatie verschillen. Neem contact met ons op om deze mogelijkheden te bespreken per locatie.

bbq
BBQ
Vanaf 27,50
bitterballen
Borrel snacks
Vanaf 5,95
drinken
Drankjes
Vanaf 2,45
panini
Panini
5,95
lunch
Lunch
Vanaf 12,50

De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Events! Met tien centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Events organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Events ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met tien centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Events goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Gouda, Rotterdam, Dordrecht, Eindhoven, Nijmegen, Amsterdam, Apeldoorn, Antwerpen en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Events? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Events heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Events beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding en groepsfoto. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

fundustry logo