Percussie workshop

Percussie Workshop

Versterk de teamspirit!
 • Deze deal bevat
  • Professionele begeleiding!
  • Authentieke instrumenten
  • Onder leiding van ervaren muzikant
  • Heerlijk diner na afloop

Percussie workshop Dinerdeal

Meest gekozen!
 • Deze deal bevat
  • Proffesionele begeleiding
  • Authentieke instrumenten
  • Onder leiding van een ervaren muzikant
  • Heerlijk diner na afloop!

Escape To The Moon

Wil je liever iets anders?
 • Deze deal bevat
  • Escape To The Moon City Game
  • Professionele begeleiding
  • Exclusieve AR Game met iPad!
€29,99 p.p

Vraag je offerte aan!

Voor specifieke wensen, combinatie uitjes, groepsprijzen en speciale programma’s kun je vrijblijvend een offerte aanvragen.


Deze bedrijven zijn al fan!

kpn
Klm Fan
achmea

Percussie workshop

Wat is een Percussie workshop? 

Tijdens een percussie workshop gaat u samen met collega’s, vrienden of familie muziek maken met percussie instrumenten. De percussie workshop wordt gegeven door een ervaren muzikant waarvan je veel zal leren over het maken van muziek met elkaar. Dit is dé manier van samenwerking en harmonie.

Voor een percussie workshop ben je bij Fundustry Events aan het goede adres. De band die zal ontstaan door het muziek maken is erg belangrijk. Samenwerking, vertrouwen en geduld staan hierbij centraal. Tijdens de workshop ga je dit samen beleven met originele percussie instrumenten.

De percussie instrumenten

De omschrijving van een percussie-instrument is een instrument dat wordt bespeeld door erop te slaan, schudden, plukken, of te schrapen, óf wordt geslagen tegen een ander soortgelijk instrument. Alle instrumenten zoals trommels en bellen vallen in deze categorie. Onder percussie-instrumenten worden ook kleinere slagwerkinstrumenten verstaan die bestaan uit een aantal instrumenten zoals claves, conga, bongo en djembé’s. Ze worden zelfs in orkesten gebruikt!

Bedrijfsuitjes

Hebben jij en je collega’s meer teamspirit nodig? Dan is de percussie workshop zeker iets voor jou! Door te leren om naar elkaar te luisteren zal er een geweldig samenwerkingsverband ontstaan.  Dus ontdek samen de nieuwe vorm van teambuilding en maak het een onvergetelijke dag vol fun samen met jouw collega’s.


Combineer je Workshop

Heb je een leuke dag gehad en wil je die graag na bespreken? Kies dan voor een drie gangen menu op een van onze te gekke locaties. Of kies er voor om je dag te verlengen met een van onze andere activiteiten zoals onze spannende iPad City Game: Escape To The Moon. Neem gezellig je vrienden, familie en collega’s mee, tijdens deze gave activiteit geschikt voor elk soort uitje


Het leukste dagje uit vind je bij Fundustry!

Een dagje uit organiseer je bij Fundustry Adventures!

Fundustry Adventures organiseert al jaren succesvolle dagjes uit. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een dagje uit geheel op maat. Je hebt keuze uit een groot aantal activiteiten, waaronder: driften, airsoft, verschillende workshops, paintball, offroad rijden, escape rooms, citygames en nog veel meer!

Met onze percussie workshop op elke locatie, maken wij ons aanbod weer een beetje mooier. Door onze locaties in Nederland en België is Fundustry Adventures goed bereikbaar voor iedereen. Tijdens onze percussie workshop is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn onze locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Adventures? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Adventures heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

Een dagje uit bij Fundustry Adventures maak je nog mooier door na je uitje te genieten van een heerlijk drie gangen diner! Dit kan zeker in combinatie met onze percussie workshop in een van de prachtig gelegen restaurants. Alle dagjes uit zijn inclusief begeleiding. Kies het uitje dat het best bij je past, of vraag een offerte aan om zelf een dagje uit samen te stellen. Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Fundustry Adventures Logo