Taart Workshop Rotterdam


Deze bedrijven zijn al fan!

kpn
klm
achmea

Taart Workshop bij Fundustry

Bij Fundustry kun je nu een cursus taarten maken en decoreren doen. Een smakelijk uitje, leuk als vrijgezellenfeest of als bedrijfsuitje. Samen de keuken in om een heerlijk resultaat te bakken en te decoreren.

Taart Workshop in Rotterdam

Tijdens de taart workshop ‘Heel Holland Bakt‘ maak je samen met een professionele begeleider een zogehete ‘Naked Cake’. Een taart die aan de buitenkant ‘naked’ blijft. De lagen tussen de cake in worden opgevuld met room, vruchten en andere vullingen. ‘On top’ versier je de taart volledig naar eigen smaak met vruchten, chocolade of andere versiersels.

hollandbakt700x400-6

Heel Holland Bakt

Met deze taart cursus in Rotterdam bak en versier je niet alleen een taart, maar maak je ook kleine gebakjes. Warme Spaanse Churros, kleurrijke Red Velvet Cupcakes, Scottish Scones en Tartelette met Lemoncurd en Meringue staan op het menu. Van begin tot eind maak je deze gebakjes helemaal zelf.

hollandbakt700x400-4 hollandbakt700x400-5

hollandbakt700x400-3 hollandbakt700x400-2

Event locatie Rotterdam

Onze locatie in Rotterdam is ideaal voor een culinaire cursus taarten maken en decoreren. De locatie beschikt over een ruime keuken met oven en diverse apparatuur voor het maken van taarten en gebakjes. In een aparte workshop ruimte kun je aan de slag met je gezelschap. Na afloop van de heerlijke taart workshop kun je ook andere uitjes doen op deze locatie. Zo zijn er escaperooms, paintballvelden en is er genoeg ruimte voor diverse creatieve workshops. Ook is locatie Rotterdam een perfect startpunt voor een citygame in de stad. Om het helemaal compleet te maken kan je het uitje afmaken met onze horeca mogelijkheden. Wil je een op maat gemaakt uitje organiseren en heb je speciale wensen? Vraag dan nu een offerte aan of neem contact met ons op!


Adres locatie Rotterdam

Je vindt de Fundustry event locatie Rotterdam op:

Bergse Linker Rottekade 20
3056 LA Rotterdam

[huge_it_maps id=”6″]


De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Adventures! Met centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Adventures organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Adventures ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Adventures goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Amsterdam, Antwerpen, Dordrecht en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Adventures? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Adventures heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Adventures beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding en groepsfoto. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Fundustry Adventures Logo