Pokeren

Poker Workshop

Zet je pokerface maar op!
  • Poker Workshop
€34,95
Boek

Fundustry Deal XXL

Compleet pakket!
  • Ontvangst met koffie & muffin
  • Poker Workshop
  • 1 extra activiteit naar keuze
  • BBQ (do it yourself) + 2 drankjes
€79,95

Fundustry Deal TOP

Meest populair!
  • Ontvangst met koffie & muffins
  • Poker Workshop
  • 2 extra activiteiten naar keuze
  • BBQ (do it yourself) + 3 drankjes
€99,95

Deze bedrijven zijn al fan!

kpn-final
klm
achmea

Workshop Pokeren

Drukke casino’s, louche cafés, krappe garages. Niet ideale locaties om als groep gezellig te komen pokeren. Bij Fundustry verzorgen wij de locatie met drankjes, hapjes en professionele pokerchips en kaarten. Volledig gereserveerd voor jouw groep, zonder dat vreemden er bij komen kijken. Beleef een gezellige pokeravond met al je vrienden, collega’s of familieleden. Dit is een workshop pokeren, dus er worden regels uitgelegd en tips uitgedeeld, uiteraard speel je daarna een of meerdere potjes poker met je gezelschap.

Pokeravond

Het pokeren duurt afhankelijk van de groepsgrootte 3 tot 4 uur. Het wordt van de deelnemers verwacht dat ze al kennis hebben van het spel, voordat het uitje begint. Iedereen krijgt in het begin een gelijk aantal fiches. Het aantal re-buys, het verhogen van de blinds, de rol van de dealer zijn allemaal punten waar we flexibel in zijn. Wij hanteren de basis regels van pokeren, maar we geven de vrijheid aan groepen om dit zelf aan te passen of in te vullen.

Pokeren

Pokeren Tips

Tijdens de poker workshop delen we gratis tips uit. Bovenop de basisspelregels van het pokeren leren we je wat extra trucjes om de winst binnen te slepen. Bij de regels van pokeren nemen we door hoeveel fiches en hoeveel kaarten ieder krijgt. Dit verschilt per speelvariant, maar we houden het simpel zodat pokeren voor beginners ook leuk is. Heb je een ervaren poker groep aan tafel dan drijven we de moeilijkheidsgraad wat op.

Groepsuitje Fundustry

Is pokeren niet helemaal jullie spel, maar wil je wel een leuke pub ervaring opdoen zonder echt naar de kroeg te gaan? Bij Fundustry speel je diverse spellen en quizzen zoals een echte pubquiz of een de Grote Fundustry Spelshow. Zo ben je toch gezellig op pad met je vrienden of collega’s. Liever een andere workshop volgen kan natuurlijk ook.


Boek Poker Workshop


Is je groep te groot om te boeken?
Vraag dan een offerte aan!


De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Adventures! Met veel centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Adventures organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Adventures ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met diverse centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Adventures goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Merksplas en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Adventures? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Adventures heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Adventures beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Wil jij jouw eigen onvergetelijke dag samenstellen? Bekijk onze favoriete deals hier.

Fundustry Adventures Logo