Slippers Versieren

Workshop Ibiza Slippers

Zomerse Accessoire
  • Workshop Ibiza Slipper
€34,95
Boek

Fundustry XXL Deal

Meest populair!
  • Koffie of Prosecco met Muffin
  • Workshop Ibiza Slipper
  • Extra activiteit naar Keuze
  • Keuze uit BBQ of Kipmenu incl. 2 drankjes
€79,95

Fundustry TOP Deal

Compleet pakket!
  • Koffie of Prosecco met Muffin
  • Workshop Ibiza Slipper
  • Extra 2 activiteiten naar Keuze
  • Keuze uit BBQ of Kipmenu incl. onbeperkt drinken
€99,95

Deze bedrijven zijn al fan!

kpn
klm
achmea

Slippers pimpen

Pimp je slippers met diverse versiersels. Knoop waterballonnen om de bandjes of wikkel linten eromheen. Met een druppeltje lijm bevestige je makkelijk een touwtje waar je kralen aan kunt rijgen. Ook kleine lovertjes of bloemetjes kunnen goed bevestigd worden aan de slippers.

Workshop Slippers maken

Bij de workshop krijgt iedereen een paar teenslippers in zijn/haar maat, deze wordt van te voren doorgegeven voor de inkoop. Na een korte toelichting op de mogelijkheden ga je aan de slag met het pimpen. Laat je creativiteit gaan en laat de zomer in je bol. Slippers maken doe je ter ontspanning en met een prachtig eindresultaat dat je aan iedereen kunt tonen.

Workshop Ibiza Slipper

Tijdens de workshop slippers versieren krijg je voldoende tijd om links en rechts te pimpen, ze hoeven niet hetzelfde te zijn. Je mag ze helemaal uniek maken. Een echte zomerse eyecatcher die goed past bij andere ibiza accessoires. Bekijk ook eens de workshops ibiza tas, ibiza hoed en ibiza armbandjes. Leuk om te combineren voor een middagje workshops.

Workshop vrijgezellenfeest

Met je vrijgezellenfeest nog een keer op stap, dat moet in stijl! Kies voor een creatieve workshop waarbij je zelf slippers gaat pimpen. Ideale stappers om te dragen na een dag vol feest en hoge hakken. Soms worden er op een bruiloft zelfs slippers uitgedeeld om te dragen op de dansvloer. Hoe vet als jij en je vriendinnen dan unieke exemplaren aan je voeten dragen.

Onze coronaproof locaties

Op al onze locaties is de aankomst van groepen volledig afgestemd op de capaciteit van het gebouw. De tafels zijn extra ruim opgezet en de toiletten hebben een speciale wachtrij en worden extra vaak schoongemaakt. Tijdens de workshop heeft ieder een eigen zit/staplek met voldoende ruimte om zich heen om de creativiteit los te laten.


Workshop Slipper Boeken


Is je groep te groot om te boeken?
Vraag dan een offerte aan!


De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Adventures! Met veel centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Adventures organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Adventures ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met diverse centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Adventures goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Gouda, Rotterdam, Dordrecht, Eindhoven, Nijmegen, Antwerpen, Amsterdam en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Adventures? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Adventures heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Adventures beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Fundustry Adventures Logo