Airsoft Nijmegen

Airsoft!

AIRSOFT LIGHT PACK

1 uur
 • Inclusief
  • Safety Pack
  • Onbeperkt kogels
  • 2 Games
€29,95
Boek direct

AIRSOFT MEDIUM PACK

2 uur
 • Inclusief
  • Safety Pack
  • Onbeperkt kogels
  • 3 Games
€39,95
Boek direct

AIRSOFT EXTREME PACK

3 uur
 • Inclusief
  • Safety Pack
  • Onbeperkt kogels
  • Alle Games
€49,95
Boek direct

Vraag je offerte aan!

Voor specifieke wensen, combinatie uitjes, groepsprijzen en speciale programma’s kun je vrijblijvend een offerte aanvragen.Deze bedrijven zijn al fan!

Kpn Final
Klm Fan
Achmea

Airsoft Nijmegen

Ga jij het veld in om je tegenstanders domineren in een potje airsoft? Kom erachter en ga airsoften samen met je vrienden, familie of collega’s. Schakel de tegenstanders uit en ga naar huis met de winst. Durf jij het aan?

Wat is airsoft?

Beleef de zenuwslopende shooter in de gaafste arena’s. Airsoft is bijna hetzelfde als paintball, maar in plaats van verfballetjes schiet je met BB’s. BB’s zijn kleine balletjes met een kleine omvang, daardoor vliegen ze zo over het veld heen. Airsoft is van alle shooters het meest realistisch, met een gaaf replica wapen en gepaste kleding ervaar je het ‘échte’ gevoel op het veld. Laat je leiden door de adrenaline en daag je vrienden, familie of collega’s uit in een airsoft gevecht. Alleen ga je het niet redden, maak daarom gebruik van teamwork. Gebruik tactieken en geef elkaar dekking zodat je tegenstanders geen kans hebben. Airsoft is een geweldig uitje voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag.

Airsoft in teams

De teams staan klaar, de tactieken worden besproken, daarna is het tijd voor de strijd! Je wilt natuurlijk winnen, pas daarom de verschillende tactieken toe om je tegenstanders twee stappen voor te zijn. Ga in de diepte terwijl je team je dekking geeft. Ga je over de linker flank of toch over de rechter? De keuze is aan jullie. Ga voor een sluipaanval en schakel al je tegenstanders uit!

Airsoft spelvormen

Om elk potje spannender te maken hebben we keuze uit verschillende airsoft spelvormen waaruit jij kan kiezen. Speel het standaard team deathmatch en schakel je tegenstanders uit in een spannend gevecht. Of ga tactisch te werk in een potje capture the flag en verover de vlag zonder geraakt te worden door de tegenstanders.

Airsoft in Nijmegen

In Nijmegen is het airsoften op deze unieke locatie een ervaring die je niet mag missen! Op een oude boerderij met veel coole obstakels,  is er genoeg ruimte om los te gaan tijdens een intensief potje airsoft. Nijmegen is een geschikte locatie voor de leukste bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten of familiedagen.

Combineer Airsoft

Beleef de sensatie van adrenaline en combineer het airsoften met een uitje naar keuze! Alles mag! En voor de dorst en honger kun je genieten van de heerlijkste hapjes en drankjes om je dag perfect af te sluiten.

 


Boek Airsoft Nijmegen

Het leukste shooting uitje boek je snel en gemakkelijk. Direct een datum reserveren en betalen, meteen klaar voor het leukste dagje uit! Heb je een cadeaubon gekregen? Dan kun je de ontvangen code tijdens het boeken invullen. Boek dan het juiste uitje waar je een cadeaubon voor hebt. De prijs wordt dan automatisch verrekend.

Airsoft


Is je groep te groot om te boeken?
Vraag dan een offerte aan!


Het leukste dagje uit vind je bij Fundustry!

Een dagje uit organiseer je bij Fundustry Adventures! Met deze top locatie in Nijmegen dagen wij je uit!

Fundustry Adventures organiseert al jaren succesvolle dagjes uit. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een dagje uit geheel op maat. Je hebt keuze uit een groot aantal activiteiten, waaronder: driften, airsoft, verschillende workshops, paintball, offroad rijden, escape rooms, citygames en nog veel meer!

Met deze prachtige locatie in Nijmegen, maken wij ons aanbod weer een beetje groter. Door onze locaties in Nederland is Fundustry Adventures goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locatie in Nijmegen is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn onze locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Adventures? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Adventures heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

Alle dagjes uit zijn inclusief begeleiding. Kies het uitje dat het best bij je past, of vraag een offerte aan om zelf een dagje uit samen te stellen. Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Fundustry Adventures Logo