Kookwedstrijd

Heel Holland Bakt

2 uur FUN!
  • Heel Holland Bakt Workshop
€39,95
Boek direct

Kookwedstrijd

3 uur FUN!
  • Kookwedstrijd 3 gangen
  • Aan tafel genieten
€49,95
Boek direct

Fundustry Top Deal

Meest populair!
  • Koffie of Prosecco met Muffin
  • Kookwedstrijd 3 gangen
  • Extra 2 activiteiten naar Keuze
€99,95

Deze bedrijven zijn al fan!

kpn
klm
achmea

Kookwedstrijd bedrijfsuitje

Een kookwedstrijd als teamuitje is ideaal als teambuilding activiteit. Je gaat samen de keuken in en in 2 of meer teams maken jullie diverse gerechten als voor-, hoofd- en nagerecht. De jury beslist welk team het beste gebruik heeft gemaakt van de beschikbare ingrediënten en de uitgereikte recepten. Ook eigen creativiteit wordt bekeken. Omdat samenwerken, orde en snelheid geboden zijn tijdens deze wedstrijd, is het een leuke opdracht tijdens een teamuitje.

Kookwedstrijd

Coronaproof Kookwedstrijd op 1.5 meter

Voor aanvang van de kookwedstrijd worden alle materialen ontsmet zodat ze goed schoon zijn voor gebruik. We werken graag buiten waar alle ruimte is om de gerechten te bereiden. Voor het bereiden van het voedsel zijn handschoenen aanwezig. Er is ook de mogelijkheid om handen en het voedsel goed te wassen. Ook het eten doen we graag buiten zodat er alle ruimte is voor iedereen om plaats te nemen. Aan de tafel staan minder stoelen dan normaal zodat we allemaal de ruimte hebben om plaats te nemen.

Kookwedstrijd

Een kookwedstrijd organiseren was nog nooit zo makkelijk. Wij doen alle inkopen, zetten alles klaar in de keuken en we hebben een leuke programma voor jullie klaar liggen. We beginnen met enkele kookwedstrijd spelletjes. Wie kan bijvoorbeeld het snelste slagroom kloppen, of wie kan geblinddoekt het beste smaken herkennen. De winnaar van deze snelle spelletjes mag bepalen wie welke recepten krijgt. Jullie maken in teams 3 gangen tijdens de kookwedstrijd. Laat je culinaire kant zien en verras jezelf en het team!

Als beloning schuiven jullie met z’n allen aan tafel om te genieten van een zelfgemaakt 3 gangen diner. Tijdens de kookwedstrijd wordt er een winnaar gekozen, maar de echte winnaars genieten natuurlijk samen van alle creaties.

Kookwedstrijd

Onze coronaproof locaties

Op al onze locaties is de aankomst van groepen volledig afgestemd op de capaciteit van het gebouw. Gedoseerd worden jullie toegelaten tot een ruime ontvangstruimte waar je rustig in alle ruimte kunt plaatsnemen voor de ontvangst. Jullie drankjes en hapjes serveren we momenteel niet, maar plaatsen we op de bar. De tafels zijn extra ruim opgezet en de toiletten hebben een speciale wachtrij en worden extra vaak schoongemaakt.

Kookworkshop

Deze kookworkshop is anders dan anderen. Je gaat niet allemaal hetzelfde of een onderdeel van de maaltijd maken. Ieder team strijdt voor zijn eigen winst en maakt unieke recepten met een eigen twist. Een kookwedstrijd als kookworkshop geeft een extra dimensie aan je uitstapje. Zie je het wedstrijdelement niet zitten, bekijk dan de andere kookworkshops van Fundustry.


Kookwedstrijd Boeken


Is je groep te groot om te boeken?
Vraag dan een offerte aan!


De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Adventures! Met veel centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Adventures organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Adventures ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met diverse centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Adventures goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Amsterdam, Antwerpen, Gouda, Rotterdam, Dordrecht, Eindhoven, Nijmegen en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Adventures? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Adventures heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Adventures beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding en groepsfoto. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Fundustry Adventures Logo