Prijzen en tijdsduur

2 uur
The Phone Citygame
 • De telefoon gaat en dan...
 • Op Fundustry of Eigen locatie
 • In meer dan 65 steden
 • Incl. materialen, begeleiding, groepsfoto
 •  
 •  

€ 24,95 p.p.

Boek direct
4 uur
The Phone Ultra
 • De telefoon gaat en dan...
 • Op Fundustry of Eigen locatie
 • Incl. materialen, begeleiding, groepsfoto
 • Hamburger Basis Workshop
 •  
 •  

€ 54,95 p.p.

Boek direct


Deze bedrijven zijn al fan!

kpn
klm
achmea

Plotseling gaat er een mobiele telefoon...

The phone is een zeer spannende citygame. Het spel werkt als volgt:
Een van onze professionele begeleiders ontvangt jullie op een van onze locaties of op een door jullie gekozen stadslocatie. Ergens in het midden van een centrum gaat het spel beginnen. Deze locatie wordt van tevoren met jullie afgesproken en doorgegeven. Dan gaat er een telefoon, iemand wordt gebeld door de begeleider. Jullie zien hem niet, maar hij jullie wel. Je gaat opdrachten via de telefoon uitvoeren en twee teams strijden tegen elkaar.

Er zijn vele verschillende opdrachten, waarbij je geheugen, kennis en analytische vermogen wordt getest.
Ergens in het centrum loopt de begeleider nog steeds rond. Vind deze en scoor extra punten!

Bij alle opdrachten zijn er punten te verdienen. Aan het einde maken we bekend welk team het meeste punten heeft gescoord en gewonnen. Daarna is er tijd voor een lekker drankje. Populair in Den Bosch en Utrecht, maar te spelen in meer dan 65 steden.

Citygame in stad naar keuze of op eigen locatie
Wil je deze citygame spelen in een stad naar keuze of op een eigen locatie? Dat kan! Voor eigen locatie geldt een toeslag van €5,- per persoon. Daarbij rekenen we een starttarief van €25,- per citygame en een vergoeding van €1,10 per km (gerekend vanuit onze vestiging in Rotterdam). De kosten voor een stad naar keuze worden bij de reservering aangegeven.

Een citygame kun je al doen met een klein gezelschap vrienden of familie. Uiteraard zijn er ook genoeg mogelijkheden voor grotere groepen

Bekijk hier de Hamburger Basis Workshop.

 


Horeca mogelijkheden

Toon alle horeca

Om je uitje compleet te maken, verzorgen we ook al het eten en drinken gedurende de dag. Voor, tijdens en na je uitje kun je genieten van een kop koffie of thee, een snack of uitgebreid diner. We hebben vele diverse horeca mogelijkheden. De onderstaande horeca opties kunnen per locatie verschillen. Neem contact met ons op om deze mogelijkheden te bespreken per locatie.

bbq
BBQ
Vanaf 27,50
bitterballen
Borrel snacks
Vanaf 5,95
drinken
Drankjes
Vanaf 2,45
panini
Panini
5,95
lunch
Lunch
Vanaf 12,50

De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Events! Met tien centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Events organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften, escape rooms en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Events ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met tien centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Events goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Amsterdam, Apeldoorn, Antwerpen, Harderwijk en Dordrecht is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Events? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Events heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Events beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding en groepsfoto. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

fundustry logo