VR Escape Game La Casa de Papel

Weten jullie de kluis te kraken van de Koninklijke Munt van Spanje? Treed in de huid van de bendeleden en combineer puzzels en clues uit de realiteit en de Virtual Reality om de bank te infiltreren!

  • Te gekke puzzels en raadsels
  • Spanning en sensatie
  • Supergave uitdaging

4.5/5 (10 reviews)

Overval de Koninklijke Munt van Spanje!

Overval de Koninklijke Munt van Spanje!

Weten jullie de Koninklijke Munt van Spanje te infiltreren en te ontsnappen met het geld? Sla nu je slag met het unieke La Casa de Papel VR Game! In teamverband strijd je tegen andere teams in VR om de puzzels op te lossen en als eerste er met het geld vandoor te gaan. Lees verder...

Dit zijn de mogelijkheden

persoon met vr bril op

VR escape game La Casa de Papel

  • VR Escape Game La Casa de Papel

34,95

Boeken
team gezellig borrelen

Fundustry Deal XXL

2 leuke activiteiten incl. BBQ!

  • Ontvangst met koffie & muffin
  • Keuze uit 2 activiteiten
  • BBQ Original (Buffet) + 2 drankjes

89,95

Boeken
arrangement deal top

Fundustry Deal Top

3 activiteiten incl. heerlijke BBQ!

  • Ontvangst met koffie & muffins
  • Keuze uit 3 activiteiten
  • BBQ Original (Buffet) + 3 drankjes

109,95

Boeken

Weten jullie de kluis te kraken?

Weten jullie de kluis te kraken?

Jullie worden ontvangen door één van onze enthousiaste begeleiders. Terwijl jullie alvast genieten van een drankje zal de begeleider uitgebreid uitleggen hoe de VR bril werkt en hoe het uitje verder zal verlopen. Gedurende zes rondes zullen jullie de puzzels moeten oplossen om uiteindelijk de kluis te kunnen kraken. Naast de VR bril krijg je per team allemaal attributen mee die nodig zijn om de puzzels op te lossen. Teamwork staat centraal! Want alleen met goede communicatie tussen de personen in VR en daarbuiten kan je alle clues verzamelen om de puzzels op te lossen en de kluis te kraken! Lees verder...

Reviews

Met de vrienden een topdag gehad bij Fundustry. Meerdere activiteiten gedaan en tussendoor genoten van een biertje en wat eten. Enthousiast personeel. Kortom, een aanrader!

Bram
2 jaar ago

Superleuk dagje uit beleefd bij Fundustry Adventures! Alles was goed geregeld en ook de horeca was top en lekker! Wij komen zeker nog een keer terug met ons bedrijf, maar waarschijnlijk ook wel met vrienden en familie!

Linda
2 jaar ago

Met de vriendengroep binnen ons bedrijf meerdere activiteiten gepland. Leuk om actief bezig te zijn en elkaar van een andere kant te leren kennen, haha. Het was super!

Lars
2 jaar ago

Een geweldig vrijgezellenfeest gehad. De escape rooms waren heel leuk en de het eten was ook goed! Al bij al een top dag gehad. Verder is de service ook uitstekend je wordt goed geholpen door het personeel en alle wensen werden vervuld.

Marcel
2 jaar ago