VR Escape Game: Casa de Papel

VR Casa de Papel

2 uur
  • VR Game Casa de Papel
€34,95
Boek

VR Casa de Papel Dinergame

Compleet!
  • VR Game Casa de Papel
  • Heerlijk 3-gangen menu
€69,95

Fundustry XXL Deal

Meest populair!
  • Koffie of Prosecco met Muffin
  • VR Game Casa de Papel
  • Extra activiteit naar Keuze
  • Heerlijk 3-gangen menu
€79,95

Vraag je offerte aan!

Voor specifieke wensen, combinatie uitjes, groepsprijzen en speciale programma’s kun je vrijblijvend een offerte aanvragen."Deze bedrijven zijn al fan!"

Achmea
klm
Kpn Final

Overval de Koninklijke Munt van Spanje!

Weten jullie de Koninklijke Munt van Spanje te infiltreren en te ontsnappen met het geld? Sla nu je slag met het unieke Casa de Papel VR Game! In teamverband strijd je tegen andere teams in VR om de puzzels op te lossen en als eerste er met het geld vandoor te gaan.

Coronaproof VR Game Casa de Papel

Tijdens het spelen van dit spel krijgt een aantal deelnemers een VR bril op, zij moeten samenwerken met de andere spelers zonder bril. Omdat het spel in een grote ruimte gespeeld wordt is er voldoende afstand tussen de spelers. De brillen worden na iedere speelronde extra goed schoonmaakt en ook tussendoor met het wisselen van speler wordt de VR bril gereinigd. Dineren gebeurt aan een extra grote tafel met ruimte tussen de zitplaatsen.

Weten jullie de kluis te kraken?

Jullie worden ontvangen door één van onze enthousiaste begeleiders. Terwijl jullie alvast genieten van een drankje zal de begeleider uitgebreid uitleggen hoe de VR bril werkt en hoe het uitje verder zal verlopen. Gedurende zes rondes zullen jullie de puzzels moeten oplossen om uiteindelijk de kluis te kunnen kraken. Naast de VR bril krijg je per team allemaal attributen mee die nodig zijn om de puzzels op te lossen. Teamwork staat centraal! Want alleen met goede communicatie tussen de personen in VR en daarbuiten kan je alle clues verzamelen om de puzzels op te lossen en de kluis te kraken!

Ga smullend de strijd aan!

Maak kennis met Virtual Reality tijdens een heerlijk 3-gangendiner! Ga in teams de strijd aan om te de Gouden Munt van Spanje binnen te dringen en te ontsnappen met het geld. Het team dat als eerste met het geld ontsnapt, wint de VR game! Werk samen tijdens de La Casa De Papel dinergame, want zonder teamwork lukt het niet! Geniet ondertussen van de heerlijkste gerechten waarbij je in gezelschap de leukste en grappigste momenten nog even na kunt bespreken. Ben jij er klaar voor om binnen te dringen in de Spaanse Munt? Kom er snel achter en beleef dit heerlijk en uniek uitje bij Fundustry Adventures!

Onze coronaproof locaties

Op al onze locaties is de aankomst van groepen volledig afgestemd op de capaciteit van het gebouw. Gedoseerd worden jullie toegelaten tot een ruime ontvangstruimte waar je rustig in alle ruimte kunt plaatsnemen voor de ontvangst. Jullie drankjes en hapjes serveren we momenteel niet, maar plaatsen we op de bar. De tafels zijn extra ruim opgezet en de toiletten hebben een speciale wachtrij en worden extra vaak schoongemaakt.


Boek VR Game Casa de Papel


Is je groep te groot om te boeken?
Vraag dan een offerte aan!


De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Adventures! Met veel centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Adventures organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Adventures ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met diverse centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Adventures goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Antwerpen, Amsterdam, Dordrecht en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Adventures? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Adventures heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Adventures beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Fundustry Adventures Logo