Prijzen en tijdsduur

1 uur
Expeditie Robinson
 • 4 uitdagende activiteiten
 • Inclusief begeleiding
 • Gratis groepsfoto
 •  
 •  
 •  

€ 24,95 p.p.

Boek direct
2 uur
Expeditie Robinson + Quad rijden
 • Expeditie Robinson 1 uur
 • 4 uitdagende activiteiten
 • Quad rijden 1 uur
 • Begeleiding
 • Gratis parkeren
 • Gratis groepsfoto

€ 49,95 p.p.

Boek direct


Deze bedrijven zijn al fan!


Bekend van TV!

Expeditie Robinson Teambuilding

Expeditie Robinson speel je met een groep, waarbij teamgenoten moeten samenwerken om opdrachten te voltooien. Er zullen meerdere opdrachten zijn die variëren van het maken van een vuurtje tot bouwen van bruggen. Met verschillende variërende spellen is Expeditie Robinson geschikt voor elke leeftijdsgroep en is het leuk voor iedereen!

Programma

Er worden 2 team gemaakt: kamp Zuid en kamp Noord. Deze teams moeten uiteindelijk 4 verschillende opdrachten voltooien om het spel te winnen. Elk team begint op hetzelfde moment met de eerste opdracht. Het team dat klaar is met de eerste opdracht mag gelijk door naar de tweede opdracht. Dit gaat zo door totdat de laatste opdracht is voltooid. Snelheid is zeer belangrijk, maar vergeet niet om nauwkeurig de opdrachten af te ronden. Elke fout kost namelijk weer veel tijd! Tot slot kun je afsluiten aan onze bar een lekker napraten over alle leuke momenten van de dag.


Horeca mogelijkheden

Toon alle horeca

Om je teambuilding uitje compleet te maken, verzorgen we ook al het eten en drinken gedurende de dag. Voor, tijdens en na je teambuilding uitje kun je genieten van een kop koffie of thee, een snack of uitgebreid diner. We hebben vele diverse horeca mogelijkheden. De onderstaande horeca opties kunnen per locatie verschillen. Neem contact met ons op om deze mogelijkheden te bespreken per locatie.

BBQ
Vanaf 24,95
Borrel snacks
Vanaf 4,95
Buffet
24,95
Drankjes
Vanaf 2,25
Panini
4,95
Lunch
Vanaf 9,95

De leukste teambuilding uitjes vind je bij Fundustry!

Een teambuilding uitje organiseer je bij Fundustry Events! Met zeven centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Events organiseert al jaren succesvolle teambuilding uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een teambuilding uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Events ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je teambuilding uitje helemaal compleet te maken.

Met zeven centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Events goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Rijkevorsel en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Events? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Events heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De teambuilding uitjes bij Fundustry Events beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle teambuilding uitjes zijn inclusief begeleiding en groepsfoto. Kies uit onze teambuilding uitjes of vraag een offerte aan om zelf een teambuilding uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!